CHRZANEK - Pią 29 Lut, 2008 Temat postu: WRC Rajd MeksykuWlaśnie są wieści z pierwszego OeSu:
Już pierwszy oes Rajdu Meksyku - Alfaro 1 - przyniósł sporo dramatów. Dani Sordo nie ukończył próby, zaś Toni Gardemeister i Petter Solberg mieli kłopoty techniczne. Pierwszym liderem został Latvala.
Dani Sordo prawdopodobni wypadł z trasy - Toni Gardemeister poinformował, że Hiszpan stał przy drodze ale nigdzie nie było widać jego samochodu. Sam Toni stracił już ponad 5 minut - w SX4 zaczęła zawodzić przepustnica.
Petter Solberg od początku miał kłopoty z hamulcami i sprzęgłem, ale udało mu się wykręcić szósty czas. Martin Prokop uszkodził przód i chwilę stał na oesie, zaś Sean Gallagher zgasił swojego C2 S1600 na starcie próby.
Latvala wyprzedził Atkinsona o 3 sekundy, trzeci był Galli a czwarty Loeb, który był zaskoczony 7-sekundową przewagą Latvali.
pierwszy w A6 jakis OGIER w citroenie kubas - Pią 29 Lut, 2008 chrzanek bedziesz klekal na koniec sezonu do miecza za wczesniejsza niewiare w latvale !!k-mart - Pią 29 Lut, 2008 Chrzanek beju popraw linka
bardzo fajne njusy, robi sie ciekawie.
Czyzby Loeb nie dawal rady Latvali na luznych powierzchniach?kubas - Pią 29 Lut, 2008 Swoja droga ciekawa akcja z silnikiem loeba.. po zapoznaniu wymienili na nowy, loeb dostaje 5 minut kary, citroen naprawia stary silnik wkladaja go do c4 i tym sposobem loeb startuje bez kary.
Hah gdyby swapowanie silnika bylo takie proste...qbus - Pią 29 Lut, 2008
Cytat:
pierwszy w A6 jakis OGIER w citroenie
Ogier konkretny nadaje sie... nastepca loeba... wsparcie ffsa citroena i takie tam... chca wychowac nowego mistrza.
Junior fajnie na 1 oesie... ale nie ma sie co przypalac meksyk jest jaki jest... o kapcie i pourywane koła bardzo nietrudno.
kubas - Pią 29 Lut, 2008 os2
loeb
galli
latvalaCHRZANEK - Pią 29 Lut, 2008
kubas napisał/a:
giali
Myślę że ten o którym myslisz za taki blad sprzedal by Ci listka w polik
Ale Galli napiera i to mnie cieszy kubas - Pią 29 Lut, 2008 radek niestety cos sie stalo ze na 3 osie galli byl dopiero 22...
No i po 5 os latvala prowadzi nad loebem 7 sekund. Wlasnie wystartowal 6 oes dzis jeszcze 3 Loko - Pią 29 Lut, 2008 Nie no Latvala to jest prze świr, kozak madafaka, po prostu miażdży, 6 oes znów wygrał i ma teraz 11 sekund przewagi nad Loebem.
Kościuszko też super leci 2 miejsce.fydi - Pią 29 Lut, 2008
Cytat:
Nie no Latvala to jest prze świr, kozak madafaka, po prostu miażdży, 6 oes znów wygrał i ma teraz 11 sekund przewagi nad Loebem.
Właśnie patrzyłem na wyniki... "Respekt" dla Latvali, będzie walka z Loebem i z Atkinsonem.
Loko napisał/a:
Kościuszko też super leci 2 miejsce.
Mimo że nie jedzie PCWRC to brawa, że udało mu się zrobić wszystkie N4 na szutrowym rajdzie.
EUROSPORT sobota
08:30 - Rajd Meksyku
EUROSPORT 2 sobota
10:00 - Rajd MeksykuCHRZANEK - Sob 01 Mar, 2008 Oglądałem relację no i... JMLatvalla napiera...
Szkoda Giggi'ego ;( ale "to je rally"
Zobaczymy co będzie dalej...fydi - Sob 01 Mar, 2008 Pętla dla Loeba. Teraz to on prowadzi nad Latvala, ale tylko minimalnie.fydi - Nie 02 Mar, 2008 No i pierwszy rajd szutrowy wygrał Loeb. Drugie miejsce Atkinson, a trzeci Latvala. Szkoda, ze Hirvonen tak daleko stracił chyba przewagę w klasyfikacji generalnej. Całkiem nieźle wypadł Kościuszko trzeci Jwrc.kubas - Nie 02 Mar, 2008 No i pieknie Dla mnie fajny wynik !! Szkoda mi troche latvali ktory gdyby nie ten zardzewialy ford podczas drugiego dnia to moglby spokojnie walczyc z sebem Gratulacje dla atkinsona i szuruburu Kosciuszko powtorzyl swoj najelpszy wynik i wygral superoes takze gratulacje jak najbardziej zasluzone