Techniczne - ABS saxo vts
DeeS - Nie 02 Mar, 2008 Temat postu: ABS saxo vts Glupieeee pytanie wiem wiem aleeee nie potrafiee
W ktorym miejscu odpina sie ABS w saxo rok 2000. Ktora kosc odpowiada za to ?
Ktos moze przedstawic rusuneczek ?
CHRZANEK - Nie 02 Mar, 2008
Po co kość ???
Metodą prób i błędów trzeba znaleźć odpowiedni bezpiecznik po wyjęciu którego zapali Ci się lampka ABS'u.
Prościej i mozna zawsze szybko uruchomić ABS.
Najlepiej by było jak byś sobie zrobił wyłącznik ABS'u - spytaj chłopaków co mają VTS ph2 który bezpiecznik i masz po kłopocie.
DeeS - Nie 02 Mar, 2008
Chlopaki co maja ph2 ! Do Tablicy.. !
saxorulez - Nie 02 Mar, 2008
w Ph I i II jest to ten sam bezpiecznik. Ja nie mam teraz czasu na szukanie ale chyba jak otworzysz skrzynkę z bezpiecznikami to tam jest napisane który jest od ABS. Przynajmniej ja tak mam.
DeeS - Nie 02 Mar, 2008
No wlasnie ja nie mam kurcze a nie mam zadnej ksiazeczki...
fydi - Nie 02 Mar, 2008
Nie wiem na ile Ci to pomoże. http://www.klub.citroen.t...ticle.php?id=34
Niestety nie mam aktualnie saxofona, żeby podglądnąć.
DeeS - Nie 02 Mar, 2008
F2 i F4 odpinac 2 ???
fydi - Nie 02 Mar, 2008
DeeS napisał/a: | F2 i F4 odpinac 2 ??? |
Nie jestem do końca przekonany, ale spróbuj wyjąć dwa. Mam książeczkę do 106 i tam też są dwa bezpieczniki od abs.
fydi - Pon 03 Mar, 2008
DeeS napisał/a: | F2 i F4 odpinac 2 ??? |
Czy coś to dało? Byłem dzisiaj rano w warsztacie, żeby zobaczyć jak to u mnie wygląda i o dziwo mam wszystkie bezpieczniki oprócz F1 (patrząc na ten rysunek).
Loko - Pon 03 Mar, 2008
A ktos wie od czego są bezpieczniki w skrzynce oznaczonej B na rysunku w linku? i jak jest u was macie tam wszystkie 4 bezpieczniki?
DeeS - Pon 03 Mar, 2008
fydi napisał/a: | Czy coś to dało? Byłem dzisiaj rano w warsztacie, żeby zobaczyć jak to u mnie wygląda i o dziwo mam wszystkie bezpieczniki oprócz F1 (patrząc na ten rysunek). |
jutro bede dzialal bo dzisiaj zaganiany caly dzien..
|
|
|