.. z tym ze tym razem na torze prawdopodobnie pojawia sie rowniez mocne oski albo inaczej szybkie
Nie znam jeszcze szczegolow jutro bedzie wiecej.. nie ukrywam ze mam ochote sie zapisac na ten time attack. Tylko czy bede mogl ?
Wiecej info soon... (1-2 dni)FreeMan - Sob 08 Mar, 2008 to moze i ja bym sie przejechal ? Pytanie tylko kiedy ?DeeS - Sob 08 Mar, 2008 ups zapomnialem napisac.
20 kwietnia.k-mart - Sob 08 Mar, 2008
FreeMan napisał/a:
to moze i ja bym sie przejechal ? Pytanie tylko kiedy ?
DeeS napisał/a:
20 kwietnia.
;
DeeS napisał/a:
20 kwietnia.
)
Ziom to moze od razu zostan w lbn do naszych eliminacji, po co wracac do wawki
Bedziemy smigac kazdego dnia po torze FreeMan - Nie 09 Mar, 2008 K troche duzo pracy mam w firmie i dlatego nie doczytalem.....
w sumie moge juz zostac.. saxorulez - Nie 09 Mar, 2008 to i ja będę - trzeba mieć kask? homologowane majtki? itdCHRZANEK - Nie 09 Mar, 2008 Saxo: w razie czego Ci pożyczę jeżeli weżmiesz mnie w roli sekundanta DeeS - Nie 09 Mar, 2008
saxorulez napisał/a:
to i ja będę - trzeba mieć kask? homologowane majtki? itd
Problem w tym ze nie kazdy bedzie mogl wystartowac... nie znam jeszcze szczegolow.Dzisiaj powinienem wiedziec cos wiecej.106 - Nie 09 Mar, 2008 komus trzeba chapac? :]DeeS - Nie 09 Mar, 2008
Cytat:
komus trzeba chapac?
Coz...:) nie chcialem tego pisac ale wlasnie na to wyglada .. dochodze saxorulez - Nie 09 Mar, 2008 DeeS,
j a czy organizuje to W. Czerniak?DeeS - Nie 09 Mar, 2008 Nie to nie on. Organizuje to gosc o nicku: kamikaze ktory jest tez na sr prawdopodobnie razem z AK.Chelmskim.
To jest ta sama osoba co w Lap Race.FreeMan - Nie 09 Mar, 2008 eeeee oni znowu mysla ze na tym torze to tylko 4 lapy sie licza...
Ja sie zapisalem na 19 kwietnia na 1/4 mili na lotnisku w Ułęży. Wiec moze przenocuje w Lublinie i podjade 20.04 popatrzec czym oni sie tak podniecaja w tych 4 lapach.DeeS - Nie 09 Mar, 2008
FreeMan napisał/a:
4 lapy sie licza...
sa wazne z tego co zauwazylem ale wszystko zalezy od prob jakie uloza..
Zapraszam ;]Misiek_lbn - Nie 09 Mar, 2008
Cytat:
Witam wszystich !! !
Jako ze Lap race Lublin był nawet udaną imprezą postanowilem zorganizowac kolejną jego edycje , zmiana nazwy nie jest przypadkowa... Tym razem nie będzie czteronapedowaj monotonii!!! Od jakiegos czasu spotykam sie z opinia ze 2wd moze skopac tyłek 4wd , więc postanowilem to zweryfikowac a przy okazji zrobic ciekawe widowisko. Będzie 15 aut 4wd ,7 fwd(staram sie sciagnąć jakies rajdówki) i 8rwd(prawdopodonie będa to wszystkie ewolucje M power,pracuje nad tym ) .Nowoscia będzie to ze o przejscie do finału bedzie walczyc sie w parach 2wd vs 4wd ,do finału przechodzą najlepsi z par.Z atrakcji w planach są: gastronomia , 5 profi driftowozów,taxi drift(polecam), pokaz nowych aut sportowych i sam juz nie pamiętam co jeszcze.