HH.ORG na Torze - 2.0 n/a vs. 1.8T & Zetek vs. AGU
FreeMan - Pią 14 Mar, 2008 Temat postu: 2.0 n/a vs. 1.8T & Zetek vs. AGUzeby sie specjalnie nie rozwijac....
kilka , moze kilkanascie startow z rolki
od 30km/h
od 50km/h
od 70km/h
final jest zawsze taki sam...
Najdalej rozwinelismy sie chyba do 18x no i tracilem okolo 2 dlugosci, przy czym golf calyczas cm, po cm oddalal sie.....
Wnioski : ehhhh znowu trzeba dlubac.
Zeby tyci tyci zaostrzyc dyskusje, powiem ze CTR seryjnego objezdzam trzymajac kierownice jedna reka, wiec sklonny jestem uwierzyc ze Stf do 20x odlecial na 3 dlugosci...BaRtO_206GT - Pią 14 Mar, 2008 uuuuuuuuuuu widze ze chlopaki zaczynaja juz sezon a Stf sie rozhulal
a probowaliscie z zatrzymanego?
Free Ty juz z kolektorem i bez kata czy jeszcze nie?FreeMan - Pią 14 Mar, 2008 za mokro na stop&go.
ja na jesiennym setupie.saxorulez - Pią 14 Mar, 2008 miło...
Powiem że po tym filmiku który ostatnio stf pokazał spostrzegłem poprawę, sądziłem że będzie szybko ale nie że pojedziesz mnie tu Krzysia..
Jako jego dobry kumpel pytam Stf, chcesz w ryj?? Stf - Pią 14 Mar, 2008 z uwagi na masę czasy na 1/4 będą raczej podobne. drugi bieg u mnie minimalnie lepszy, trójka już istotnie.
co by upikantnić to type-r'a pojechałem z 3 długości do 18x.Anonymous - Pią 14 Mar, 2008 No to czyli.... skoro
FreeMan napisał/a:
hmmm ciekawe....!! Ciekawy jestem czy Jimi da mi rade na 1/4 ...
to ja bym dostal od Stfa pewnie z 7 dlugosci.... FreeMan - Pią 14 Mar, 2008
saxorulez napisał/a:
miło...
Powiem że po tym filmiku który ostatnio stf pokazał spostrzegłem poprawę, sądziłem że będzie szybko ale nie że pojedziesz mnie tu Krzysia..
Jako jego dobry kumpel pytam Stf, chcesz w ryj??
bierz go Tygrysku.....
No fajnie.... generalnie motywacja do dzialania jest.
JIMEK napisał/a:
No to czyli.... skoro
FreeMan napisał/a:
hmmm ciekawe....!! Ciekawy jestem czy Jimi da mi rade na 1/4 ...
to ja bym dostal od Stfa pewnie z 7 dlugosci....
nadal jestem ciekawy Jim, ale poczekaj az zaloze kolektor....
Ty pamietliwa Bestio.Anonymous - Pią 14 Mar, 2008 nie pamietliwa bardzo mi to odpowiada Stf - Pią 14 Mar, 2008 dzięki jeszcze raz za spotkanie, bo zawsze najlepiej jest sprawdzić co się dzieje "przed i po"CHRZANEK - Pią 14 Mar, 2008 No cóż 1:0 dla Stefana...
I obawiam się że 10KM nie starczy żeby to zmienić...
Musi pęknąć 2 z przodu, no i niestety trzeba zbijać Kg - tak jak BartuśBaRtO_206GT - Pią 14 Mar, 2008 FreeMan nie ma kanapy z tylu i do niedawna nie mial fotela pasazera.. nie wiem jak bylo podczas tego wyscigu, ale jakby FreeMan chcial bardziej zejsc z waga to albo lekka maska albo trzeba juz pruc srodek..anjas - Sob 15 Mar, 2008
Stf napisał/a:
co by upikantnić to type-r'a pojechałem z 3 długości do 18x.
niemożliwe FreeMan - Sob 15 Mar, 2008
CHRZANEK napisał/a:
I obawiam się że 10KM nie starczy żeby to zmienić...
no ja tez sie tego obawiam. Co zrobic takie życie. Jest jeszcze setup nr 2, a jakto nie pomoze, to trzeba bedzie zmienic samochod, albo kupic drugi sluzacy do innych celow niz clio Stf - Sob 15 Mar, 2008
anjas napisał/a:
Stf napisał/a:
co by upikantnić to type-r'a pojechałem z 3 długości do 18x.
niemożliwe
z Freemanem było trudniej, no ale nie rozmawiał przez telefon M - Sob 15 Mar, 2008 A podobno nasz klub to taki tylko torowy i nikt sie nie sciga po prostej