Ps. Wiem ze to nie allegro. Marek23 - Nie 16 Mar, 2008 Przestajesz sluchac muzyki i jezdzic na desce?FreeMan - Nie 16 Mar, 2008 Ziom no co Ty.
Wymieniam sprzet na deche.
A muza jest z samochodu ktory sprzedaje.
PS. Pamietasz ze bede potrzebowal nowa deche mi - Nie 16 Mar, 2008 fajne porcięta, szkoda, że takim konusem jestem Anonymous - Nie 16 Mar, 2008 no ta... zaczyna sie faza 'sprzedam lampe, kanape, w sumie i tak jej czesto nie uzywam, stojak na pamiatki rodzinne... kasa przyda mi sie do samochodu, potrzebuje 5Nm na STFa" FreeMan - Nie 16 Mar, 2008
JIMEK napisał/a:
no ta... zaczyna sie faza 'sprzedam lampe, kanape, w sumie i tak jej czesto nie uzywam, stojak na pamiatki rodzinne... kasa przyda mi sie do samochodu, potrzebuje 5Nm na STFa"
W czyms Ci to przeszkadza? Generalnie jak Cos Ci nie pasuje to nie musisz czytac.
no offence, ale nie jestes śmieszny , Stary.Anonymous - Nie 16 Mar, 2008 nie poznaje cie, jesli cie urazilem to pardon, nie mialem niesympatycznych intencji. Michał - Nie 16 Mar, 2008
kurwa porządne car audio. A ten audison to juz wogóle mistrz jest ...
napewno bym go kupił jakby mieszkania nie urządzał ...
chłopacy zluzować mi tu !!mi - Nie 16 Mar, 2008
Michał napisał/a:
chłopacy zluzować mi tu !!
luzujcie mnie luzujcie (nie wiem ocb, ale brzmi miło )
Audison jest kozak - fakt, ceny też całkiem uczciwe...Rudello - Nie 16 Mar, 2008 Free ja wstepnie jestezainteresowany audioMichał - Nie 16 Mar, 2008 oprócz wzmaka !!
bo ja też zainteresowanyPiTT - Nie 16 Mar, 2008 ja bym brał stożek... jakbym miał do czego
ale Rudello, na Twoim miejscu bym brał w ciemno
dzwięk jest mega na takim dolocie FreeMan - Nie 16 Mar, 2008
PiTT napisał/a:
ja bym brał stożek... jakbym miał do czego
ale Rudello, na Twoim miejscu bym brał w ciemno
dzwięk jest mega na takim dolocie
na audio jest sporo chetnych, oczywiscie Wy macie pierszenstwo.
Co do dolotu to Rudy bedzie mial lepszy niz ten...k-mart - Nie 16 Mar, 2008 zrezygnowales z drugiego kubla?? Zostawiasz serie po prawej??
Troche szkoda, chyba.FreeMan - Nie 16 Mar, 2008
k-mart napisał/a:
zrezygnowales z drugiego kubla?? Zostawiasz serie po prawej??
Troche szkoda, chyba.
z niczego nie zrezygnowalem.Dokupilem jeszcze jedne wiekszy.