saxorulez - Czw 20 Mar, 2008 Temat postu: Softwarejak wiadomo kupiłem lapka Belinea... jest ładny biały i wygląda prawie jak Mac którego chciałem mieć...
anyway - dzisiaj poinstalowalem to co mi potrzeba do szczęścia pozostało jeszcze zainstalować coś z Office'a
Rozumiem ze poza Open Office nie ma alternatywy dla Ms Office.. z tego co wiem Open nie za dobrze działa z Officem.
Gdzie można kupić oryginalnego Offica? Czy Outlooka mozna zostapic np. Opera lub czymś innym? I czy warto?k-mart - Czw 20 Mar, 2008 znam sie na wszystkim co istnieje ale o tym akurat nie wiem nic, nie pomoge i nie zgarne "pomogl". sorry kubas - Czw 20 Mar, 2008 Ori office kosztuje 199 zl byly w media markcie i w empiku do niedawna takie nie wiem czy jeszcze sa ale byla to wersja z licencja na 3 kompy takze fajnie. Open jest spoko jak by wszyscy go uzywali, nie fajne jest to ze nie mozna otworzyc pliku z offica w openie.saxorulez - Czw 20 Mar, 2008 oki.. nie wiedziałem że daja go w media..
jutro zanabedę.
Pierwszy komp w zyciu który ma wszystko oryginalne anjas - Czw 20 Mar, 2008 ostatnio do neostrady dodawali office 2007. Jeśli chcesz tą wersję (z licencją do domowego wykorzystania) to pewnie na allegro można tanio znaleźć.
a tu za 135:
http://www.allegro.pl/ite..._komputery.htmlAnonymous - Czw 20 Mar, 2008 kup za 200pln oryginalnego office 2007
zwłaszcza że masz pracować na nim w biurze
jest alternatywa ale potrafi robić problemy z czytaniem i zapisywaniem do plikow office zwłaszcza najnowszych jak 2007 na tym to polega
ja bym nie kupował z allegro, ktoś zainstalował zaktywował i będziesz potem się motał z tymsaxorulez - Czw 20 Mar, 2008 zgadza sie.. poza tym chce fakturę a na allegro to różnie to bywa.
Bardzo sie ciesze ze jest tak tanio.. pamiętam czasy jak Office kosztował grubo ponad 1000PLNAnonymous - Czw 20 Mar, 2008 widać ms się bardziej opłaca zrobić ładne pudełeczko i sprzedać za 200 i niż karton i za 1000 i w ten sposób mniej zarobić, w końcu zrozumieli że w takich krajach jak nasz taka cena jest akceptowalna przez większą część domowych userów
aha właśnie doczytaj czy możesz na nim pracować tylko do zastosowań domowych czy też i biurowych anjas - Czw 20 Mar, 2008
mikson napisał/a:
aha właśnie doczytaj czy możesz na nim pracować tylko do zastosowań domowych czy też i biurowych
ten za 200 jest tylko do zastosowań domowych. Ale można go zainstalować na 3 komputerach Anonymous - Czw 20 Mar, 2008 to do biura musisz mieć MS Office 2007 OFFICE saxorulez - Czw 20 Mar, 2008 a kto mi udowodni czy to dom czy biuro?Anonymous - Czw 20 Mar, 2008 kontrola w biurze mamy ją zamówić? saxorulez - Czw 20 Mar, 2008 hehe.. nie dziękujęAnonymous - Czw 20 Mar, 2008 o matko dziurę w końcu załatali na skręcie do goplańskiej z nałęczowskiej, a była rasowa na całe kołosaxorulez - Czw 20 Mar, 2008 no freeman stracil tam opone.. to po jego internwencji