To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Bytom - potrzebna pomoc.

Vlodarsky - Śro 26 Mar, 2008
Temat postu: Bytom - potrzebna pomoc.
Mam do kupienia samochód. Potrzebuje, żeby ktoś obejżał i powiedział jak to wygląda a ja wyśle gościowi zaliczkę jak będzie ok. Temat pilny. Kto pomoże ?
mi - Śro 26 Mar, 2008

dziś po 17. będę w bytomiu, jeśli to wystarczy - daj znać.

Mam w garażu kanał, więc dół też mogę obczaić, ale jakoś przesadnie się nie znam, więc wiesz jak jest...

Bart - Śro 26 Mar, 2008

jestem dziś wolny i mogę pomóc - samochodów w życiu wiele kupowałem, więc jakieś pojęcie mam. No i do bytomia niedaleko :jupi: - zejdę po schodach i już stąpam po bytomskiej ziemi.

chwilowo mi się zadeklarował :) jak by coś nie wypaliło to odezwę się do Ciebie bart. Dzięki za szybki odzew. Zależy mi na tym samochodziku i mam nadzieje, że będzie ok.
mi - Śro 26 Mar, 2008

to może inaczej - 16.45 pod m1 bytomskim, najwyżej we dwie podjedziemy
Bart - Śro 26 Mar, 2008

a w ogóle co to za fur ma być?
mi - Śro 26 Mar, 2008

xsarossa czy jakoś tak, nie znam się :lol2:

Xsara czerwona 5d diesel :) 71KM :) zawsze marzyłem o dynamicznym aucie :) a jak będzie dobra to was dziewczyny odwiedze !!
Bart - Śro 26 Mar, 2008

ta? http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4768449

dokładnie
pcs - Śro 26 Mar, 2008

moze sie siostry w koncu pogodzicie???!!!

no fura kozak, obowiazkowo sie na spota musisz ustawic z Prezesem, to bedzie wyscig Czarne Chmury: Almera GTiR 70km kontra ksara WRC 71km

Bart - Śro 26 Mar, 2008

pierwsze wnioski - za czysto pod maską, WX - może to była jakaś firmówka i przebieg mnożymy przez 3 :faja: W ogóle mógł gość poczekać ze zdjęciami aż woda z niej spłynie, bo podejrzanie ładnie wygląda. :devil:

możliwe, że ona była u mnie w serwisie nawet...
anjas - Śro 26 Mar, 2008

Vlodarsky napisał/a:
możliwe, że ona była u mnie w serwisie nawet...

oj... to już bym nie kupował ;) :D

mi - Śro 26 Mar, 2008

przebieg wyglada prawdopodobnie, tłuczona (wcześniej oczywiście ;) ) najpewniej nie była, ogólnie nie jest brzydka, ale szału też nie robi. Kluczowe pytanie - czy jeszcze jest do kupienia? :>

Co to za specyfikacja - 4 poduszki (2 wyszły) i nie ma ABS? o_O