To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - supersrint rabka

ade - Śro 26 Mar, 2008
Temat postu: supersrint rabka
wybiera sie ktos moze?? wyglada dosc ciekawie... jak tylko nie bedzie sniegu i temp na + to ja sie wybieram:d

http://www.nstt.pl/

fydi - Czw 27 Mar, 2008

To chyba tak jak ja. Tylko na 100% nie może być śniegu. http://www.motosport.rabka.pl/strona/str1.htm (qbus już o tym pisał)

Gdzieś przeczytałem plotkę, że jeden przejazd ma być do góry a drugi w dół ! Ale jakoś nie chcę mi się w to wierzyć.

michool_vt - Czw 27 Mar, 2008

jakbyscie nie pojechali, to 6.04 jedziemy na wyrazów :P

a i cos mnie zaczyna brac ochota na superoes w kielcach :) moze pojedziem w pare autow ? :D

fydi - Czw 27 Mar, 2008

Cytat:
a i cos mnie zaczyna brac ochota na superoes w kielcach :) moze pojedziem w pare autow ? :D
w tym roku jest to możliwe, bo też słyszałem dobre opinie.
matt - Czw 27 Mar, 2008

5.04 oprócz kielc jeszcze jest chorzów na autodromie, i mam dylemat co wybrać, jeździł ktoś na tym autodromie?
Marek23 - Czw 27 Mar, 2008

Autodrom jest super, o wiele lepszy niz Tychy. Techniczny,itd... Polecam
qbus - Czw 27 Mar, 2008

Cytat:
a i cos mnie zaczyna brac ochota na superoes w kielcach moze pojedziem w pare autow ?

ja jestem chetny... tylko napewno nei ta el bo jest 5 a 6 jedziemy do wyrazowa :)

Loko - Czw 27 Mar, 2008

JA tak samo jak Qbus, na kolejną pisze się, a na tą nie dam rady, 4 mam półmetek studiów, więc nie będe w stanie, a 6 wyrazów welcome to.
fydi - Pią 28 Mar, 2008

Dobra ja się zgłosiłem. Wpisowe tylko 40 zł ;) . Śniegu nie będzie (już podobno nie ma na trasie), ale jest dużo mokrego syfu który jest śliski. Ja jadę na letnich z braku wyboru.
ade - Sob 29 Mar, 2008

ja chyba na zimowkach sie wybiore w takim razie...

chociaz jeszcze sie waham bo ponoc cala trasa w blocie bardzo sliskim i mokro... a to nie jest toco lubie:D

Loko - Sob 29 Mar, 2008

Ta dróżka w błocie bez żadnych szykan to będzie masakra :D , jakoś nie moge sobie tego wyobrazić ze nikt nie zaliczy dzwona :D
fydi - Sob 29 Mar, 2008

Loko napisał/a:
Ta dróżka w błocie bez żadnych szykan to będzie masakra :D , jakoś nie moge sobie tego wyobrazić ze nikt nie zaliczy dzwona :D

Dzięki :*

Loko - Nie 30 Mar, 2008

Oj tam, nie myślałem o Tobie :) , wydaje mi się ze Ty się nie podpalasz, a tutaj poelci ktoś kto złapie ciśnienie podczas rywalizacji.

Trzymam kciuki i daj znać jak poszło.