Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Odstąpie: Nakładki na pedały
CHRZANEK - Śro 09 Kwi, 2008 Temat postu: Odstąpie: Nakładki na pedałyMam do ODDANIA nakładki na pedały.
Stan: używane (miałem je w swoim CC sporting)
Kolor: Żółty
Ze względu na kolor polecam albo do zółtego samochodu, albo komuś kto nie przywiązuje wagi to takich rzeczy jak kolor
Sprawdza się jak ktoś hamuje z międzygazem...
real foto:
KTO PIERWSZY TEN LEPSZY !!!106 - Śro 09 Kwi, 2008 ja dziekuje....
.... ale chcialem miec swiadomosc ze bylem pierwszy mi - Śro 09 Kwi, 2008 ja już mam, też dziękujęStacho - Śro 09 Kwi, 2008 Również posiadam, może Rekin ? bo te jego pedały są mega pedalskie Bart - Śro 09 Kwi, 2008 choć mam standardową pedalierę u siebie - też odpadam
wystaw to na allegro, starczy na jakiś kebab z colą mi - Śro 09 Kwi, 2008 co za temat z dupy - Chrzanek (o dobrym sercu) chce kogoś obdarować, a tu nikt nie chce Mick - Śro 09 Kwi, 2008 jak da się zedrzeć ten pedalski żółty klorek to może ja wezmę Jakarti - Śro 09 Kwi, 2008 hahaha sam jestes pedalski
Chrzaniu - wpadnij do mnie , ja Cie pociesze
a nakladki.. troszke oczojebne.. ale mozemy przymierzyc i zobaczyc co z tego wyjdzie
why notCHRZANEK - Śro 09 Kwi, 2008 O rety nie to nie
Mnie nie potrzebne, a na kebab jeszcze mnie stać
Jaka - jakoś sie złapiemy - i tak jeżdzę do domu przez pragie to Ci moge podrzucić Jakarti - Śro 09 Kwi, 2008 ja powaznie mowilem, mozemy zobaczyc jak to bedzie wygladac.. nie mam do takich rzeczy wyobrazni..CHRZANEK - Śro 09 Kwi, 2008 Poprawiłem
OKI - wygrałeś
Jak będzie nie ładnie to wyrzucisz fydi - Śro 09 Kwi, 2008 Chrzanek mam nadzieję, ze się nie obrazisz jak wykorzystam Twój temat.
Oddam w słuszne ręce Najlepiej jak ktoś z Krakowa lub okolic, bo nie chce chodzić na pocztę. Nigdy nie śmigane, chyba jacky. Najprawdopodobniej mam tez śrubki, które dorzucam gratis (wow) Janusz - Śro 09 Kwi, 2008 chetnie przygarne...:D jestem z pod krakowa..:DMick - Czw 10 Kwi, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Poprawiłem
OKI - wygrałeś
Jak będzie nie ładnie to wyrzucisz
zdrajca... rasta - Czw 10 Kwi, 2008 fydi, nadawały by się na tarkę do buraków