a jak z biletami??
bo nocleg nie jest wazny gaugan - Czw 10 Kwi, 2008 z tego co wiem to za FREE OSKAR - Czw 10 Kwi, 2008 no to jedziemy znow na podbój krakowa Marek23 - Nie 13 Kwi, 2008 Jesli nic mi nie wyskoczy to rowniez wpadam...michool_vt - Nie 13 Kwi, 2008 ja pewnie tez bede posluchac JK'ja
ps. wianki sa z dupy... scena po drugiej stronie wisly, miliard ludzi, wszyscy ochlani i ta głupia przyspiewka wiankowa gaugan - Pon 14 Kwi, 2008 to jest tam na tych kurewskich wiankach co jest hektar do sceny?? co byl koncert gwiazd lat 70?? to faktycznie z dupy miejsce...MoRToN - Śro 04 Cze, 2008 Jako, ze termin się zbliża chciałem zapytać czy ktoś wyrusza Marek23 - Śro 04 Cze, 2008 Ja jakoś koło 21 mam wyjazd na 3 tygodnie, ale jest szansa. Trzeba się dowiadywać.Gaydek - Sob 21 Cze, 2008 Kto był? Jak było?
michool_vt - Nie 22 Cze, 2008 ja miałem byc, ale kurwa tyle ludzi ze nawet sceny nie widzizlem, a ci co scene widzieli to jeykeja nie widzieli, generalnei wianki
ps, ale a=zaczelo sie punktualnie
ps2. vodka szkodzie
ps3 you, give me light, sooooo tonaight I take you there... czy jakos tak
ps4 tepe chooje z kraka, ten kto nie rpyjechal nie ma czeg o zalowac
psilestam. pisze na jedno oko Anonymous - Pon 23 Cze, 2008 Tia, tez bylem....
Scena, barka dla vipow, 50 m wody, 50m tlumu i ewnetualnie mozna bylo miec miejsce... Ludzi od groma, naglosnienie takie se... JK dal rade, za to na pochwale zasluguja efekty wizualne i scena - to akurat bylo najs
tylko drogo mnie ten darmowy koncert wyszedl... 124 na 80
tak z ciekawosci - bo panowie co mnie byli raczyli zatrzymac nie mieli lizaka - a slyszalem ze bez lizaka nie moga zatrzymywac (wybiegl koles i mahal, ale bylo widac ze to paly, a nie przebierancy. Z reszta raczej by mnie na tych 2 motorach BMW zlapali...) Tym nie mniej, wie ktos jak to jest z lizakiem - czy musza miec zeby zatrzymac??MoRToN - Pon 23 Cze, 2008 Ja to mam pecha. W ten weekend mialem kawalerskie a 5 (6 graja chemical brothers...) mam wesele michool_vt - Wto 24 Cze, 2008
[reSS] napisał/a:
tak z ciekawosci - bo panowie co mnie byli raczyli zatrzymac nie mieli lizaka - a slyszalem ze bez lizaka nie moga zatrzymywac