To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - mercedes Bklasa

lenny - Śro 07 Maj, 2008
Temat postu: mercedes Bklasa
znam, jezdzilem, widzialem:

http://otomoto.pl/mercedes-b-150-C5156576.html

może ktoś szuka czegoś takiego??

Mick - Śro 07 Maj, 2008

miałem "przyjemność" pojechać rym na "Rajd Orlen" tylko że wersją najbogatszą i w Diesel-u.
Zrobiłem tym samochodem około 1500 km.

Generalnie jak na samochód za 100 tysi (bo tyle nowy podstawowy kosztuje) nie użekł mnie niczym specjalnym... skręcające Xenony itp itd...
troszeczke większa A klasa.

Bart - Śro 07 Maj, 2008

nie krzyczcie na mnie za głośno, ale...
ten samochód kosztuje ponad 60 tysięcy, a właściwie oprócz budzącej zazdrość sąsiadów gwiazdy na masce w sumie niewiele ma do zaoferowania - dychawiczny, benzynowy motorek, nie za duże wnętrze, wyposażenie też nei powala. Za tę sumę można znaleźć wiele ciekawszych, NOWYCH samochodów.

lenny - Śro 07 Maj, 2008

Mick napisał/a:
Generalnie jak na samochód za 100 tysi (bo tyle nowy podstawowy kosztuje) nie użekł mnie niczym specjalnym... skręcające Xenony itp itd...
bart napisał/a:
ten samochód kosztuje ponad 60 tysięcy, a właściwie oprócz budzącej zazdrość sąsiadów gwiazdy na masce w sumie niewiele ma do zaoferowania - dychawiczny, benzynowy motorek, nie za duże wnętrze, wyposażenie też nei powala. Za tę sumę można znaleźć wiele ciekawszych, NOWYCH samochodów.

a klapsa w dziąsło ku.rwa????? ja chce go sprzedać a nie oddać ciecie.... tzn nie ja tylko znajomy...

:crazy:
;D

pcs - Śro 07 Maj, 2008

autko ladne stlistycznie jak na merca i cakiem sporo miejsca, ale .... jezdzilem wersja diesel 109 km chyba i nie dalo sie jezdzic, na wzniesienia po autostradzie musialem redukowac z 6 do 4 zeby podjechac, a jechalem w 2 osoby. Nie wyobrazam sobie jak sie jezdzi benzyna 95km.
Mick - Śro 07 Maj, 2008

pcs napisał/a:
. Nie wyobrazam sobie jak sie jezdzi benzyna 95km.

teraz już wiesz dlaczego sprzedają :rotfl:

Bad-i - Śro 07 Maj, 2008

lenny napisał/a:
Mick napisał/a:
bart napisał/a:

a klapsa w dziąsło ku.rwa????? ja chce go sprzedać a nie oddać ciecie.... tzn nie ja tylko znajomy...

:crazy:
;D

w takim razie to piękny wygodny dupowóz lejący na ćwiartke RS4 i RS6 a dodatkowo niszcząc je komfortem i wykonaniem. Nie będe wspominal o właściwościach jezdnych które z tego modelu były sciągniete (skopiowane) do nowego GT3 ;D