michool_vt - Śro 14 Maj, 2008 Temat postu: kraków 22 majsiema
pisze tutaj zeby wszyscy szarzy,zieloni itp z kraka i okolic widzieli temat, wiec prosze nie przenosic
czwartek 22,maja koło 16oo widzimy sie w krakowie na dawnym lotnisku
kto ma ochote niech przyjezdza kogo znamy to lepiej poznamy, kogo nie znamy to sie poznamy itp itd
plan jest taki :ustawimy sobie jakas traske:
"no taka zeby te dziury wyomijac i zeby nie za ciasno bo to tez glupie " - wlasnie cos takiego
"zmierz mi czas" - tym co chcą to pomierzymy czas
osoby najwolniejszych (na podstawie czasow) okrzykniemy leszczami, wysmiejem, rozbierzemy do naga i przeciagniemy po betonie itp itd
takze zapraszaju
edit: dla tych co nie wiedza 22 maja - Boże Ciało czy jakos tak, wiec dzien wolny fydi - Śro 14 Maj, 2008 "Panie kapitanie! Co robimy?" Bart - Śro 14 Maj, 2008 nei lepiej byłoby w weekend spota zmontować?fydi - Śro 14 Maj, 2008 można w weekend i w czwartek.qbus - Śro 14 Maj, 2008 ale wtedy wlasnie rozpoczyna sie dlugi weekend...Bart - Śro 14 Maj, 2008 fcuk, zapomniałem, że żyję w kraju gdzie co drugi weekend jest długi
Jak gospodarka ma się w takich warunkach rozwijać...michool_vt - Śro 14 Maj, 2008
fydi napisał/a:
"Panie kapitanie! Co robimy?"
napier... !!!!Loko - Śro 14 Maj, 2008 Tempe chuje to może na lotnisku pierdzielniemy traskę taką jak na ostatniej anwie, mam w domu mapkę z tej próby, a była ona całkiem miłą, i całkiem szybka, tylko pominiemy te kręcenia się wokół opon i będzie mistrz, a i troch równiej niż na maxi. Trochę opon tam leży porozrzucanych po kątach, to może uda sie znaleźć wystarczająca ilość.
Ale to tylko taki luźny niezobowiązujący pomysł jak będzie maxi to i tam przyjade 106 - Śro 14 Maj, 2008 .....i wszystko gites fydi - Śro 14 Maj, 2008 ja tu jestem tylko tepym ch*jem byle bez tego gościa od niebieskiej astry qbus - Śro 14 Maj, 2008 z lotniskiem moze byc problem... w tym momencie nawet ak krakowski nie ma zgody na organizowanie kjsow w tamtym miejscu, na ostatniej anwie byl to ostatni raz przejezdzany ten plac, jakas mala aferka byla, chyba ze nia ma problemow z wjazdem na tamten teren? to juz krakus lepiej wiedza raczej niz ja.Loko - Śro 14 Maj, 2008 Z wjazdem nie ma problemów, jest trochę nierówno tylko , do tej pory nigdy nie słyszałem żeby były jakieś problemy z jeżdżeniem po lotnisku, ale jak mówisz ze teraz jakieś mogą być to nie wiem. W zimie jak tylko spadnie śnieg to zaraz jest tam banda dzikusów, czasami aż strach tam wjeżdżać michool_vt - Śro 14 Maj, 2008
qbus napisał/a:
nia ma problemow z wjazdem na tamten teren
nie ma problemow z wjazdem, mysle ze jak bedziemy dobrze napier... to spacerowicze tez gdzies dalej odejda bo czasami sporo tam spacerowiczowGrzesiek VTS - Śro 14 Maj, 2008 Czyli się spotykamy lux mogę Mierzyc czas ja jestem za i mi pasuje jak zawsze gdy jestem w KR.michool_vt - Śro 14 Maj, 2008 mnie osobiscie kiedys przepedzila policja z lotniska, ale bylo po 23 a ziom mial grubo za glosny wydech