ostatnio sporo tego typu perełka igiełka etcBart - Sob 17 Maj, 2008 hehe, też obserwuję radosne słowotwórstwo handlarzyn
igła, igiełka, laleczka, cukiereczek, perełka, "nic nie stuka nic nie puka", bezwypadek, "silnik chodzi jak zegarek", dla konesera...
Zastanawiałem się nad genezą hasła "igła" - chyba pochodzi od "jak spod igły" (=jak nowy)?mi - Sob 17 Maj, 2008
bart napisał/a:
silnik chodzi jak zegarek
cyka, nie chodzi!Mick - Sob 17 Maj, 2008
mi napisał/a:
bart napisał/a:
silnik chodzi jak zegarek
cyka, nie chodzi!
ta może jeszcze bzyka... Tobie tylko jedno w głowie
mi - Sob 17 Maj, 2008
Cytat:
silniczek równo cyka można powiedzieć że mruczy
Cytat:
NIE BIERZE OLEJU JEST TO 1,0. SILNIK CYKA JAK ZEGARECZEK
Cytat:
ZAWIESZENIE BARDZO DOBRE, TAK SAMO SILNIK, KTORY "CYKA", PRACUJE BDB I LADNIE SIE "ZBIERA"
Cytat:
auto jest obnirzone motor cyka uszkodzona jest skrzynia automatyczna
Cytat:
Silnik w bardzo dobrym stanie...nawet po długiej przerwie podchodzisz i cyka za pierwszym razem
Cytat:
IGŁA SILNIK PIEKNIE CYKA BLACHY DO DELIKATNYCH POPRAWEK
Cytat:
samochodzik bardzo oszczędny (spalanie 8 l gazu); a zarazem bardzo zwinny; silniczek cyka bez zażutu
Cytat:
ałto jest w stanie dobrym pali na cyka nie sprzedawał bym go ale kupiłem busa i nie potrzebuje dwóch ałt
Cytat:
PRZOD SZYBER-DACH,SILNICZEK CYKA JAK W ZERGARKU-OPLACONA GOTOWY DO REJSTRACJI
Cytat:
silniczek cyka jak w zegarku
Cytat:
-silnik w brdzo dobrym stanie ładnie pali,równiutko cyka, -położyłem dodatkową konserwację na podwozie
tempe .....
Zostawiłem oryginalną pisownię i fragment kontekstu - dla okazania dramatyzmu opisów Anonymous - Sob 17 Maj, 2008 Ciekawe czy to wszystko działa na potencjalnego kupca?Bart - Sob 17 Maj, 2008 na mnie mocno zniechęcająco działają te wszystkie hasłaAnonymous - Sob 17 Maj, 2008 najlepsze sa :
auto po dziadku niemcu rocznik `39
albo autem jezdzi kobieta - dzwonie do typa i co sie okazuje - miska do wymiany juz nie igla i on tym jezdzi co dzien do pracy wiec "igla " jest
Moje mondeo "po kobiecie" fakt jezdzila tym kobieta .. odkurzalem pare godzin.. potem zmienilem worek w odkurzaczu i wzielem sie za tylna kanape dopiero ...
a takiego syfu nie widzialem nigdy w aucie... wszystko sie kleilo z brudu...
po 2 dniach sprzatania i szorowania okazalo sie calkiem ladnie utrzymanym mondeo fydi - Sob 17 Maj, 2008
mi napisał/a:
Cytat:
ałto jest w stanie dobrym pali na cyka nie sprzedawał bym go ale kupiłem busa i nie potrzebuje dwóch ałt
ten jest "miszcz" ale co to jest ałto?mi - Sob 17 Maj, 2008 no jak co? Jedne ałto jezt bus a te drugje pali na cyka, nie ej?Bart - Sob 17 Maj, 2008 ale z was tempe choooye! sózóki AŁTO!
http://moto.allegro.pl/it..._w_polsce_.htmlBart - Sob 17 Maj, 2008 w ogłoszeniach drażnią mnie jeszcze kretyńskie zdrobnienia - silniczek chodzi (cyka) jak pszczółka, piękne autko, brakuje tylko skórki na fotelikach i klimatyzacyjki Anonymous - Sob 17 Maj, 2008 miszcz