Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] sprężyny do clio sport
Rudello - Pon 19 Maj, 2008 Temat postu: [k] sprężyny do clio sportKupie seryjne / niższe sprężyny do clio sport (2.0 16v, 2000 r.)
Ewentulanie kontakty do osob/miejsc ktore maja w ofercie takie sprężynyRudello - Pon 19 Maj, 2008 czy MTS technik to jest dobry produkt? w sensie cos na poziomie jamex/gt cupline czy bardziej koni, eibach, fk?
a co to LesjoforsMarek23 - Pon 19 Maj, 2008 Ja znam i polecam Eibacha, czerwone... Na reszcie się nie znam, ale zycie mnie nauczyło ufać tylko Bilsteinowi i Eibachowi...Anonymous - Pon 19 Maj, 2008 jak eibacha to ja tu kupowalem http://www.prince.com.pl/...56&modul=oferta
przesylka gratis
te pro-kit malo obnizaja i utwradzaja , a inne to niewiemstrick - Pon 19 Maj, 2008
Cytat:
a co to Lesjofors
Taka jest chyba seria w saxoRudello - Pon 19 Maj, 2008 też jestem przekonany do eibachow.
Bo wszedzie gdzie szukalem seri to nie maja do clio. ;(
jutro szukam obnizających.
jedyne co mnie zastanawia/nie podoba sie ze jeden model eibacha jest do wszytskich silnikow i 1.2 i 1.5dci i 2.0BaRtO_206GT - Pon 19 Maj, 2008 sorry Rudello tym razem nei mam takowych Rudello - Pon 19 Maj, 2008 a jak z wałeczkami?? Loko - Pon 19 Maj, 2008
Fajne tu mają ceny prawie dwa razy więcej niż trzeba k-mart - Pon 19 Maj, 2008 Rudello, polecem najpierw sprawdzic stan Twoich amortyzatorow.
Renaulty maja do siebie, ze seryjnie montowane sa twarde sprezyny i miekkie amortyzatory.
Jesli zalozysz jeszcze twardsza sprezyne na nienajnowszy amor, szybko Ci sie on skonczy.Rudello - Pon 19 Maj, 2008
Loko napisał/a:
Fajne tu mają ceny prawie dwa razy więcej niż trzeba
a ile trzeba?? gdzie jest taniej??
k-mart, rozumiem. Najechetniej kupił bym serie ale nigdzie nie ma a w aso 1000zł dwa przednie Potrzebuje sprężyn na gwałt bo obecne kaput. Dlatego jutro dzownie i zobaczymy czy sa eibachy.
Amortyzatory maja ok. 1rok. Dobrze mowie Paweł?k-mart - Wto 20 Maj, 2008 Jesli maja rok, to nie bedzie najmniejszego problemu. Smialo mozesz zalozyc cos krotkiego / twardego Anonymous - Wto 20 Maj, 2008
Loko napisał/a:
Fajne tu mają ceny
no rzeczywiscie do saxo sporo jak na jedna pare sprezyn zazwyczj sa dwa razy tansze , ale do clio nie jest drogo raczej , zawsze lepiej kupic na miejscu w warszawie cos tam gdzies tam chyba jest Mick - Wto 20 Maj, 2008 Rudi, w firmie Prince mam 15% zniżki odezwij się jak byś chciał coś od nich...
ceny mają może i dość wysokie, ale ze zniżką i tak jest taniej niż u innychpcs - Wto 20 Maj, 2008 ja nie widze na tej stronie zadnych sprezyn eibacha do clio sport.... ale ogolnie chyba jest taki jak tu:
http://www.k-tecracing.co...uct.asp?id=2469
czyli to sprezyna stukala?
amory maja rok przednie i 2 lata tylne, albo na odwrot. Na fakturach mozesz poszukac. Ale pamietaj ze amory wytrzymuja tak ok 50tys km tylko.