Anonymous - Wto 03 Cze, 2008 Temat postu: EURO 2008na niedziele..........
.......zapowiadane sa burze.....!
oficjalna piłara:
fydi - Wto 03 Cze, 2008 pierwszy Anonymous - Wto 03 Cze, 2008 M - Wto 03 Cze, 2008 Mi sie snilo ze czytam gazete a tak DE:PL 3:0anjas - Wto 03 Cze, 2008
JIMEK napisał/a:
na niedziele..........
.......zapowiadane sa burze.....!
a w Montrealu?k-mart - Wto 03 Cze, 2008 ciesze sie ze bede w robocie w niedziele o tej godzinie. Nie znosze wielkich imprez pilki z udzialem Polski. Zawsze jak przegrywamy, po meczu w drodze do domu niszcze wszystko co mi przeszkadza. Anonymous - Wto 03 Cze, 2008 ja sie ciesze ze bedzie pewnie troche dobrej pilki. Naszym tylko zycze zebysmy nie dostali od wszystkich 4-0. Z wielka przyjemnoscia obejrze mecze grupy smierci "C". Same swietne timy. najbardziej kibicuje hiszpanom i wlochom. najbardziej jestem ciekaw czy holendrzy wrescie z grupy topowych pilkarzy stana sie topowa druzyna.
z łaszintonoo mariusz max goloncok-mart - Wto 03 Cze, 2008 Oprocz Naszym kibicuje Czechom, podoba mi sie ich gra, technicznie druzyna jest na topie.
Rowniez jestem ciekaw wystepu holendrow, jesli uda im sie wyjsc z grupy to bedzie juz niezle. Jakos nie widze ich jako druzyne.
Rumunia grala fenomenalna kwalifikacje, ciekawe jak im pojdzie w grupie.CHRZANEK - Śro 04 Cze, 2008 Hmmm. Nie przepadam za piłką ale tego typu imprezy oglądam z przyjemnością...
Oczywiście sercem jestem za Polską
Wyjście z grupy będe traktował jak sukces...Anonymous - Śro 04 Cze, 2008 no dobra a znowu polsat ma tylko wyłączność na transmisje na żywo? znowu tvp został wyruchany?
i jeszcze jedno czy nawet jak cyfrowy polsat będzie nadawał to w dobie telewizorów HD będzie też taka forma transmisji?
pozdrGaydek - Śro 04 Cze, 2008
mikson napisał/a:
no dobra a znowu polsat ma tylko wyłączność na transmisje na żywo? znowu tvp został wyruchany?
ZTCP TVP ma prawie wszystkie mecze, za wyjątkiem tych, rozgrywanych o tych samych godzinach (wówczas mają pokazywać tylko jeden z dwóch).r26rulez - Śro 04 Cze, 2008 k-mart,
Raczej nie, a Ty bedziesz?
Jesli przyjedziesz R26, to bede:Dr26rulez - Śro 04 Cze, 2008
k-mart napisał/a:
Raczej nie, a Ty bedziesz?
Jesli przyjedziesz R26, to bede:D
bede- niestety samolotem i tylko na 2 dni, ale moze sie skusisz Anonymous - Czw 05 Cze, 2008 dokladnie tak Radek wyjscie z grupy to bedzie MEGA sukces tak jak i 1 wygrana albo 3 remisy ...
zycze reprezentacji tego, ale musza cos grac a nie gwiazdorzyc poza stadionem, mam tylko nadzieje,ze Leo pokaze jakim jest menagerem i dotrze do ich psychiki tak,azeby zrobili MEGA niespodzianke