M - Śro 04 Cze, 2008 Temat postu: Ankieta ... troche socjologiiBez podtekstów oraz sugestii.
Prosze o pierwsza odpowiedz ktora wam przyjdzie na mysl, to nie zadne kłiz, czysta ankieta.
Wyniki są ukryte do konca trwania ankiety ( do konca dnia)mi - Śro 04 Cze, 2008 za mało opcji w ankiecie, nie wyczerpują możliwości...CHRZANEK - Śro 04 Cze, 2008 Co można wygrać ??M - Śro 04 Cze, 2008 Moje uznanie
Oraz kierownice MOMO carlose - Śro 04 Cze, 2008 do czego zmierza ta ankieta? czysta ciekawość ?
w tych czasach i kreowaniu piłki nożnej to historia nie ma racji bytu tak ja myśle M - Śro 04 Cze, 2008 Zauwazylem ze w popularnych srodkach przekazu naduzywane sa symbole narodowe wlasnie w kontekscie (prymitywnych wzgledem bogactwa historii) rozrywek sportowych.carlose - Śro 04 Cze, 2008 KOMERCJA, moim zdaniem piłka nożna stała się zwykłą rozrywką KonradMK - Śro 04 Cze, 2008 Maćku, wkurwia cię to i rozumiem bo mnie też mierzi takie pajacowanie. Ludzie to kmioty Bart - Śro 04 Cze, 2008 Odpowiedź: żadna z powyższych.M - Śro 04 Cze, 2008 a z czym Ci sie kojarzy?mi - Śro 04 Cze, 2008
Cytat:
za mało opcji w ankiecie, nie wyczerpują możliwości...
bart napisał/a:
Odpowiedź: żadna z powyższych
...ankieta z dupy - przykro to mówić M - Śro 04 Cze, 2008 przepraszam ale nie obchodzi mnie to czy Ci sie podoba ankieta czy nie.mi - Śro 04 Cze, 2008 przepraszam, ale po kiego wrzucasz ankietę, w której nie da się odpowiedzieć nie po Twojej myśli?M - Śro 04 Cze, 2008 ale o co Ci chodzi czlowieku? zadna odpowiedz nie jest po mojej mysli.
Chce sie dowiedziec ilu osobom sie kojarzy z tym a ilu z tamtym.
Nie zasmiecaj tematu glupim trolowaniem prosze.Vlodarsky - Śro 04 Cze, 2008 barwy narodowe kojarzą mi się z premierem Mazowieckim, Wałęsą i Papieżem - nie wiem czemu (pierwsze skojarzenie) a no i jeszcze z logiem Citroen.
Orzełek kojarzy mi się z sądem, sejmem i dniem nauczyciela oraz z reklamą piwa "tylko dla orłów"
Leje na piłkę nożną ciepłym moczem więc nic mi się z piłką nożną nie kojarzy... no poza krowami bo krowy mają takie centki czarne co mi się z piłką kojarzą właśnie