Maciusiowy - Pią 06 Cze, 2008 Temat postu: Suzuki Swift Sport - potrzebne infoOstatnio bardzo podoba mi się właśnie autko z tytułu (Suzuku Swift Sport)...może się do niego przymierzę, z tej wlaśnie okazji chciałem zapytać, czy macie może wyrobione zdanie na temat tego autka. Jak jeździ te 125 koni, jak skręca, i w ogóle informacje o użytkowaniu....z góry dzięki Młody Papież - Pią 06 Cze, 2008 z tego co mi wiadomo ma troche zbyt mało mocy, ale fajnie skręca
ponoć troszkę mało elastyczny silnik ale fajnie się wkręca, skręca też oki,Marek23 - Pią 06 Cze, 2008
mikson napisał/a:
ponoć troszkę mało elastyczny silnik ale fajnie się wkręca,
Waży 1100 kg, więc silnik może być ok, ale z tą masą dół ma ciężko ciągnąć. Mi się autko podoba. Ale wolę vts, prosterasta - Pią 06 Cze, 2008 Ponoc strasznie długi jest czas oczekiwania w salonie, no i koników mogo by byc więcej, ale samochodzik bardzo fajny, mam zima w salonie Suzuki i wszyscy sobie go chwalą.Anonymous - Pią 06 Cze, 2008 ponoć w japońskiej wersji jest przesunięta odcinka na 7500 z 7000 i maks moc z 6800 na 7200 ale nie doczytałem jak z mocą.
http://www.suzuki.co.jp/swift/Anonymous - Pią 06 Cze, 2008 W warsztacie, gdzie Marek robi swoje clio,zbudowali i serwisuja swifta rajdówke(N2).Dla mnie porażka , jeśli chodzi o dostęp do części.Do tego samochodu póki co nic nie ma, a np poklejony zderzak na allegro to koszt ok 600zł(nowy 1500zł).r26rulez - Sob 07 Cze, 2008 Dżon,
juz Cie lubie za Zdjecie w avantarze
moja Bogini
a suzuki moze byc:DMłody Papież - Sob 07 Cze, 2008 taaaa... jest mistrzowska!
a suzuki może być Marek23 - Sob 07 Cze, 2008
Dżon napisał/a:
taaaa... jest mistrzowska!
A kto to jest? Eva Mendez?Młody Papież - Sob 07 Cze, 2008 świat chyba oszalał!!
żeby Maras pytał o takie rzeczy??!!??!!??!!Marek23 - Sob 07 Cze, 2008 No wiem, aż mi wstyd...Greg - Sob 07 Cze, 2008 Wszyscy narzekają na zbyt dużą masę, jak dojdzie do tego charakterystyka silnika i 125KM to nie mamy szału. Przymierzałem się do niego - ma fajne wnętrze, super fotele (fajniejsze niz w C2 ), wygląd zewnętrzny jest kozak. Niestety nie miałem okazji się przejechać Młody Papież - Sob 07 Cze, 2008
Greg napisał/a:
Wszyscy narzekają na zbyt dużą moc
???
Marek23, nie powiem że nie powinno Ci być wstyd... ja bynajmniej się na Tobie zawiodłem Rudello - Sob 07 Cze, 2008