zarezerwowałem nr 20 dla nas a 21 dla was Bad-i - Pon 09 Cze, 2008 najpierw mi auto oddajcie beje, dodatkowo ja nie mam dowodu rejestracyjnego i nawet nie pamietam juz numerow OSKAR - Pon 09 Cze, 2008 Bad-i olej dowod zglosimy sie w margaynie jak bedziemy po odbior papierkow.
we wtorek RS???Anonymous - Pon 09 Cze, 2008 dobra wysle zgłoszenie pozniej ....
Oskar przyjedz wyregulowac wodziki,bo my jutro mamy zapierdziel cały dzien i musimy nasze 106tke poskladac OSKAR - Pon 09 Cze, 2008
Marcel 08 napisał/a:
dobra wysle zgłoszenie pozniej ....
Oskar przyjedz wyregulowac wodziki,bo my jutro mamy zapierdziel cały dzien i musimy nasze 106tke poskladac :crazy:
skladajcie badiego ;d ;d ;d
ja i tak was bede sabotowal ;d ;d
jutro moze po poludniu przyjade i ogarne te wodziki.
Marcin jak mozesz to zglos nas plizzz....Anonymous - Pon 09 Cze, 2008 Ziom mamy umowionych klientów i totalnie rozkreconego naszego puga, postaramy sie ... ale dobrze by było jakbys przyjechał i cos ogarnał przy nim poza tym od jutra mamy mechanika wiec moze on tez juz pomoze
Zglosze was pozniej spoko Bad-i - Pon 09 Cze, 2008 Osci ty jedz do tego co ci go skladal. Kooorwa kolejny magik, auto jest u niego juz 6 tygodnie a on jeszcze skrzyni nie naprawil
Ja pierdole, co sie dzieje z tymi serwisami teraz ?? OSKAR - Pon 09 Cze, 2008 no zarty ziomosiu kochany ktory mnie tak wycalowales ostatnio
przyjade i cos bede ogarnial.OSKAR - Pon 09 Cze, 2008 Wszyscy od Adamanta sie ucza i przyklad biora Anonymous - Pon 09 Cze, 2008 Bad-i spoko skrzynia jest naprawiona, ale trzeba wyregulowac wodziki,bo sa nowe - spoko ogarniemy Bad-i - Pon 09 Cze, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Bad-i spoko skrzynia jest naprawiona, ale trzeba wyregulowac wodziki,bo sa nowe - spoko ogarniemy
w sumie to chyba nie Wy powinniscie je regulowac - ale jak chcecie to sie nie bede wypowiadal na temat wlasnego auta OSKAR - Pon 09 Cze, 2008 Bad-i i moj adoratorze.Jutro ten magik ktory to robil powiedzial ze to ogarnie jak przyjade.tylko jeszcze musi sprawdzij jak ma czas.
Wiec spokojnie bedzie dobrze.
Najgorsze jest to,ze gdzies rekawiczke jedna posialem Bad-i - Pon 09 Cze, 2008 On to ogarnia juz od 3 tygodni, pewnie znowu bedzie w szpitalu.
Ehhhh powiem Wam ze terminowość w ostatnich czasach strasznie mnie drazni OSKAR - Pon 09 Cze, 2008 mnie tez
ale narazie nic mu nie zaplacilem i dopuki nie bedzie cacy to ni kutacha !! !!