UWAGA! Do konca czerwca 10% rabatu na hasło "hh.org"!!!
W dniu 10.06.2008 do naszego teamu (Marcel i ja) dołączy profesjonalny mechanik z wieloletnim stażem i ogromnym doświadczeniem.Bad-i - Pon 09 Cze, 2008 Temat postu: Re: Serdecznie Zapraszamy Do Nowo Otwartego Warsztatu
BaRtO_206GT napisał/a:
W dniu 10.06.2008 do naszego teamu (Marcel i ja) dołączy profesjonalny mechanik z wieloletnim stażem i ogromnym doświadczeniem.
Adam Antosiewicz = Adamant ??
sorry ale musialem sie na kims dzisiaj odwdzieczyc za moje smutkiBaRtO_206GT - Pon 09 Cze, 2008 skad wiedziales?? wkur.wialo go to ze nie dotrzymuje terminow i zdecydowal sie przejsc do nas Bad-i - Pon 09 Cze, 2008 slyszałem też ze Oskar będzie waszym "amerykańskim Stigiem (grubym)"CHRZANEK - Pon 09 Cze, 2008 Czy będzie darmowa kawa i pierożki ??Anonymous - Pon 09 Cze, 2008
W takim razie czuję się w obowiązku przesłać do właścicieli ofertę współpracy...
No to niech się kreci ten interesik Anonymous - Pon 09 Cze, 2008 owszem, wydawało mi się, że juz o tym myslales, a czekamy również na obiecany baner i wystawke OSKAR - Pon 09 Cze, 2008
Bad-i napisał/a:
slyszałem też ze Oskar będzie waszym "amerykańskim Stigiem (grubym)"
Zawsze ;d ;d ;dMick - Wto 10 Cze, 2008
Marcel 08 napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Czy będzie darmowa kawa i pierożki ??
Z czasem napewno
a jak MI przyjedzie to i lodziki będą mi - Wto 10 Cze, 2008 czekam na zaproszenie... Vlodarsky - Wto 10 Cze, 2008 Będe potrzebował uszczelnić korektor wysokości w BXie i sprężyny zawieszenia przedniego w 2CV. Ile by to kosztowało ?
powiem jedno !! POWODZENIA CHŁOPAKI i fajnie, że bierzecie sprawy w swoje ręce !! zawsze jakieś info wam puszcze w miarę możliwości lukp - Wto 10 Cze, 2008 Powodzenia w interesie i jak najwięcej klientów Anonymous - Śro 11 Cze, 2008
Vlodarsky napisał/a:
Będe potrzebował uszczelnić korektor wysokości w BXie i sprężyny zawieszenia przedniego w 2CV. Ile by to kosztowało ?
zapytam Huberta czy sie tym zajmie i dam ci znac ... ja nie mam o tym zielonego pojecia .... czy to jest jakas podpucha? czemu auto wlodarsky tego nie robi>?Vlodarsky - Czw 12 Cze, 2008
Cytat:
zapytam Huberta czy sie tym zajmie i dam ci znac ... ja nie mam o tym zielonego pojecia .... czy to jest jakas podpucha? czemu auto wlodarsky tego nie robi>?