Anonymous - Czw 19 Cze, 2008 Temat postu: [KJS] XII Rally Mińsk Mazowiecki
ZAPROSZENIE
28-29 CZERWCA 2008r
XII RALLY MIŃSK MAZOWIECKI
O PUCHAR BURMISTRZA MIŃSKA MAZOWIECKIEGO
RAJD SAMOCHODOWY OGÓLNODOSTĘPNY tp. KJS
BURMISTRZ MIASTA MIŃSK MAZOWIECKI i AUTOMOBILKLUB CENTRUM serdecznie zaprasza wszystkich miłośników sportu samochodowego, pragnących spędzić weekend w sympatycznej sportowej atmosferze w dniach 28-29.06.2008r do udziału w XII edycji "RALLY MIŃSK MAZOWIECKI 2008" o PUCHAR BURMISTRZA MIASTA MIŃSK MAZOWIECKI
Marcel & Barto juz zgłoszeniu Bad-i - Czw 19 Cze, 2008 nie wiem czy sie zglaszac, bo to juz za tydzien a ja auta nie mam Anonymous - Czw 19 Cze, 2008
Bad-i napisał/a:
nie wiem czy sie zglaszac, bo to juz za tydzien a ja auta nie mam
rezerwacja nr'ów 15 & 16 jest Bad-i - Czw 19 Cze, 2008 no i git - mam nadzieje ze ten kajtek mnie nie ominieBad-i - Sob 28 Cze, 2008 no i jestesmy back. KJS dosc dziwny - kilka prob dosc szybkich a kilka kreciolkow. My niestety na zimowych oponach i bez recznego dalismy chyba ciala. Tzn caly dzien 11 prob przejechalismy bez zadnej T ale wszystkie nawroty robilismy na 3 razy bo rekawa niet.
Po 5 probach (wyniki byly podawane przed ostatnia proba) bylismy 25 w generalce
szczerze mowiac to liczylem na top 15 - no nic zobaczymy ile sie poprawilismy lub spadlismy po kolejnych 6 probach
jutro w centrum Minska bedzie super probaCHRZANEK - Nie 29 Cze, 2008 Chłopaki rzaru !!!!!!Bad-i - Nie 29 Cze, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Chłopaki rzaru !!!!!!
no i ptak 4 w klasie 26 w gen
mamy 14 sekund straty do 3 i tylko jedna probe takze chyba jedziemy zeby dojechac.Anonymous - Nie 29 Cze, 2008 dajcie z siebie wszystko i macie jechac tak,zeby kondzia stara była z was dumna ...
Potwornie zaluje,ze nie pojechalismy Anonymous - Nie 29 Cze, 2008 chlopaki wrocili do Warszawy na lawecie
zblokowala sie skrzynia na 3ce ... dostali T i unikneli tego niesklasyfikowania ...CHRZANEK - Nie 29 Cze, 2008
Marcel 08 napisał/a:
zblokowala sie skrzynia na 3ce .
Kurde...Bad-i - Nie 29 Cze, 2008 wystarczyło dojechać spokojnie do mety zeby byc na pudle w klasie
no niestety sie nie udalo, my jechalismy swoje a takze reprezentując HH oraz dla Łukasza i Justyny którzy przyjechali nam kibicować.
Szkoda, ale taki jest sport. Mam tylko nadzieje ze to jakas glupia usterka i nastepnym razem bedzie lepiej.
P.S. Lukasz czekamy na koszulki Bad-i - Nie 29 Cze, 2008 no to taka mała fotorelacja z Rally Mińsk
1. Kolega Filip, załoga swifta w dniu dzisiejszym walczyła o to samo co my (czyli 3ke w klasie)
2. Oskar, jak zwykle szalony, jak zwykle robiący foty samemu sobie
3. Fuck off - i tak nie pojadę na okrągło
4. no i cały misterny plan w piz...... a szkoda mogło być pudło
5. no to jazda spowrotem do Adamanta
i to by było na tyle - niestetysaxorulez - Nie 29 Cze, 2008 widziałem jak Bad-I wpada na rondo.. kurde jak Loeb.. pięknie kontrolowana agresja, bardzo mi się podobało.. agresywnie ale płynniek-mart - Nie 29 Cze, 2008 Potwierdzam wypowiedz Saxorulez'a - widzialem to samo na eurosporcie!Bad-i - Czw 03 Lip, 2008 no to wrzuce kilka fotek z imprezy: