HydePark - Wysylka z UK
dzik - Czw 19 Cze, 2008 Temat postu: Wysylka z UK Witam
Jest jakis odpowiednik polamera dla UK ktory mozecie polecic?
Dzisiaj sie konczy bardzo dla mnie atrakcyjna aukcja ale baran nie chce za chiny wyslac poza UK bo dla niego to sytuacja trudna do zaakceptowania.
Misiek_lbn - Czw 19 Cze, 2008
a może zapytaj totka z krc, on siedzi na wyspach, może coś Ci pomoże
Vlodarsky - Czw 19 Cze, 2008
Cytat: | Witam
Jest jakis odpowiednik polamera dla UK ktory mozecie polecic?
Dzisiaj sie konczy bardzo dla mnie atrakcyjna aukcja ale baran nie chce za chiny wyslac poza UK bo dla niego to sytuacja trudna do zaakceptowania. |
Miałem to samo... poratowała mnie koleżanka która tam była akurat. Poszukaj po znajomych może ktoś pomoże.
dzik - Czw 19 Cze, 2008
Vlodarsky napisał/a: |
Miałem to samo... poratowała mnie koleżanka która tam była akurat. Poszukaj po znajomych może ktoś pomoże. |
Tak sie wlasnie sklada ze znajomi siedza wszedzie tylko nie w UK.
Dwa wyjatki sa, ale pracuja na budowie i dla nich wizyta po odbior paczki jest trudniejsza niz wyladowanie wahadlowcem na polskiej drodze krajowej.
Polamer jest o tyle wygodny w US ze dajesz ich adres do wysylki a oni przesylaja dalej do PL, moze cos takiego w UK funkcjonuje, byloby to calkiem wygodne.
MoRToN - Czw 19 Cze, 2008
wal do nickmana
Anonymous - Pią 20 Cze, 2008
zapytaj Maolata z R5KP
jest tam
strick - Sob 21 Cze, 2008
Artbrt napisał/a: | zapytaj Maolata z R5KP
jest tam |
Jak ktos zainteresowany, to mam jego gg
dzik - Sob 21 Cze, 2008
Dzieki, niestety juz po aukcji
Najlepsze jest to ze nie licytowalem a po aukcji gosc odpowiedzial ze w sumie moze wyslac.
Anonymous - Wto 24 Cze, 2008
dziku, sprawdz to: http://www.interparcel.com/quote/ - sa najtansi jak chodzi o troche wieksze paczki, wlasnie jedna idzie do mnie przez ta firme, zobacze ile to potrwa...
male (do 2kg) to Royal Mair First Class... jak maja dobry dzien to paczka nadana w poniedzialek byla u mnie w czwartek i kosztowalo to 6 funtow, wiec jak dla mnie ok ...
|
|
|