carlose - Pią 20 Cze, 2008 Temat postu: LAPTOP dla niej i dla mnie :)Zabieram się do kupienia laptopa, ale iż że przespałem kilka lat związanych z informatyką musicie mi pomóc.
Szukam czegoś w miare dobrego (napewno musi mieć kamerę wbudowaną )
Cena.. wsumie sam nie wiem, ale napewno nie więcej niż 3 - 3,5 k
Ma służyć dla niej i dla mnie
Gdzie kupić coś dobrego ? dzik - Pią 20 Cze, 2008 Napisz do czego ma sluzyc, ma byc przenosny czy ewentualnie przenosny?carlose - Pią 20 Cze, 2008 będzie w 90% w domu, przenosić będziemy jakoś coś z jednego pokoju do drugiego no i czasami praca przy kuchni do kulinarii
Nie będzie przeznaczonych do żadnych gier itd... tylko ew filmy, rozmowy w necie i forum KonradMK - Pią 20 Cze, 2008 czyli nie musi być mega silny, za 3 tysie spokojnie coś kupisz. polecam toshiba satellite z nagłośnieniem harman/kardon, ładne lapki, ciche i dobrze grającarlose - Pią 20 Cze, 2008 czy w media coś ciekawego teraz znajde ?Michał - Pią 20 Cze, 2008 pojedz do media, podotykaj, wybierz, nie kupuj,a spisz dokladny model. Wróc do domu
wpisz www.skapiec.pl i tam znajdziesz pare baksów taniej.lenny - Pią 20 Cze, 2008 nie szukalbym laptokow w sieciach typu media markt czy cos takiego... pojedz lepiej do jakiegos malego sklepu z kompami, pogadaj, popytaj to dostaniesz jeszcze rabacik...Greg - Pią 20 Cze, 2008 Ja mam służbowego Asusa F3E i jestem zadowolony. 120GB dysk, core2duo costam, 1GB ram - jest OK. carlose - Pią 20 Cze, 2008 no właśnie, sypcie mi tutaj modelami które polecacie KonradMK - Pią 20 Cze, 2008 ziom, potrzebujesz lapka z serii entertainment czy home czy jak tam każdy producent to nazywa. Z mojej strony każdy z serii Toshiba Satellite będzie dobry, kwestia tylko przekątnej ekranu, wielkości dysku twardego i rodzaju napędu CD/DVDAnonymous - Pią 20 Cze, 2008 Także polecam Tośkę Sattelite, mam A200 i jestem mega zadowolony