To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Wymiana oleju czy dolewka?

saxorulez - Pią 20 Cze, 2008
Temat postu: Wymiana oleju czy dolewka?
http://www.wyhacz.pl/Wyha..._silnikowi.html

Nie rozumiem.....

mi - Pią 20 Cze, 2008

:wall:

...ale już było chyba...

pit - Pią 20 Cze, 2008

WTF?
Takich pierdół to nie czytałem od dawna :rotfl:
20 lat bez wymiany = brak panewek :devil:

Bad-i - Pią 20 Cze, 2008

jakas zemsta z jego strony??

nie wierze w to ze stary olej ma lepsze wlasciwosci

jako ciekawostke dodam, u nas w firmie kupujemy supeh hiper oleje z najwyzszej polki. Wiecie co sie robi z takimi olejami przed zalaniem, dodatkowo filtruje. Teraz jak bede latl olej do swojego auta to oddam chloapakom olej do fitrownicy.

p.s. wolicie nie wiedziec ile taka maszyna kosztuje ;) . Mimo ze nie jest wymagana wiekszosc wielkich firm takie urzadzenia uzywa

kubas - Pią 20 Cze, 2008

jak wiadomo castrol edżżż polecam leszek kuzaj :rotfl: inne oleje nie maja szans !! Mafia chyba kolesiowi uderzyla w glowe z baseballa....
Jak ktos zalewal nowego oleju to widzial jak wyglada a potem jak go spuszczal to rowniez widzial jak wyglada.... Poprostu traci swoje wlasicwosci olej nie ma co sie oszukiwac... O tych ubytkach to dobre hehe moj pug od jakis 5k km nie potrzebowal ani troche dolewki oleju.... na bagnecie stan sie nie zmienil ani o milimetr :)

Anonymous - Pią 20 Cze, 2008

ktoś gdzieś wczoraj to wrzucił .
tez tego nie kumam , to jakaś propaganda , wyrzucili kolesia z roboty i teraz wymyśla bajeczki ...
Bo stary olej naprzykald pod wpływem wysokiej temperatury moze
wyparować , może to się sprawdaz w 20 letnich kadetach które i tak palą z litr oleju
na 1000km.

Misiek_lbn - Pią 20 Cze, 2008

to tak jak by smażyć fryty w maku na jednym oleju przez rok... da się, ale co z tego wyjdzie to już inna sprawa

ale zawsze to nowa teoria, i na każdym forum już są debaty o tym :)

r26rulez - Pią 20 Cze, 2008

Olek napisał/a:
ktoś gdzieś wczoraj to wrzucił

ja wczoraj,

głupota i tyle