MotorSport - [DAY] POJEŻDŻAWKA PO TORZE W SŁOMCZYNIE
CHRZANEK - Śro 25 Cze, 2008 Temat postu: [DAY] POJEŻDŻAWKA PO TORZE W SŁOMCZYNIEMiłośników sportów motorowych zapraszamy w sobotę (28 czerwca) do udziału w klasycznej pojeżdżawce na torze rallycrossowym w Słomczynie. Wymogi wobec aut to jedynie aktualne OC. Kierowca musi dysponować kaskiem sportowym i rękawiczkami. Do dyspozycji jest cały asfaltowo-szutrowy tor w Słomczynie.
Na pojeżdżawce obowiązuje kask, rękawiczki i obuwie sportowe. Członkowie Automobilklubu Rzemieślnik z opłaconą składką płacą 20zł, pozostali uczestnicy 50zł.
Sobota 28.06.2008
Godziny pojeżdżawki
10.00 - 15.00
Miejsce:
Tor Słomczyn k/Grójca
/giełda samochodowa/
Przewidywany harmonogram:
9:30 - 13:00 - odbiór administracyjny
10:00 - 15:00 - jazdy testowe
ile czasu orientacyjnie mozna pojezdzic ? czas lub okrązenia ?M - Śro 25 Cze, 2008 Czy przejazd po szutrze zmasakruje mi auto? Anonymous - Śro 25 Cze, 2008
eM napisał/a:
Czy przejazd po szutrze zmasakruje mi auto?
oj chyba ciut szkoda SiR'a M - Śro 25 Cze, 2008 Ach szkoda. Pojezdzilbym gdzies bo w czasie radomia bede w BGBad-i - Śro 25 Cze, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Radek jakie najlepiej załozyc opony ?
ile czasu orientacyjnie mozna pojezdzic ? czas lub okrązenia ?
ty i tak nie pojeździsz Anonymous - Śro 25 Cze, 2008
Bad-i napisał/a:
ty i tak nie pojeździsz
moze jednak pojezdze ..... nei dostałem urlopu na nd i nie wiem czy jest sens wydawac 500zł zeby w sobote pojezdzic w Minsku Bad-i - Śro 25 Cze, 2008 dlaczego pińcet ??CHRZANEK - Śro 25 Cze, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Zdecydowanie slicki - takie jak na suchy asfalt. Najlepiej jak najmieksze.
Marcel 08 napisał/a:
ile czasu orientacyjnie mozna pojezdzic ? czas lub okrązenia ?
Jedzie się po 3 okrążenia (mniej więcej 6 samochodów na torze w odstępach 50m, po czym zjazd i znowu to samo.
Czas jednego okrążenia w wykonaniu rallycrosowych SC to 57s. Długość toru to ok 1000m
eM napisał/a:
Czy przejazd po szutrze zmasakruje mi auto?
Wbrew pozorom raczej nie ponieważ fragmenty "szutrowe" zostały położone kompletnie od nowa i są idealnie równe.
Jedyna niedoskonałością jest kurz który jest nieodłącznym dodatkiem na tym torze Anonymous - Śro 25 Cze, 2008
Bad-i napisał/a:
dlaczego pińcet ??
140zł wpisowe
180zł paliwo +/-
240zł opony
100zł obiad
-----
660zł - zeby nie pojechac w nd i dostac T ktora automatycznie nie daje nam wyniku w klasie .... chyba nie widze sensu CHRZANEK - Śro 25 Cze, 2008
Marcel 08 napisał/a:
100zł obiad
No to widze że sie ładnie bawicie
Jak ja jeżdziłem na KJS to brałem z domu kanapki Anonymous - Śro 25 Cze, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
Zdecydowanie slicki - takie jak na suchy asfalt. Najlepiej jak najmieksze.
hmmmm czy jeden komplet slicków na dzien mi wystarczy - jakies 40-50% jeszcze maja gumy ... Dunlop średnia mieszanka ....
Radek ty jedziesz w sobote ?Bad-i - Śro 25 Cze, 2008 troche dziwnie to liczysz ale OK
- opony i tak bedziesz musial kupic
- paliwo, nie sadze abys potrzebowal az 36/37 litrow
- obiad, zawsze jemy kanapeczki ze stacji to skad ta 100
p.s. jezeli masz niejechac w niedziele to pewnie nie ma to sensu ale moze jednak dasz rade wyskoczyc na 2 godziny Anonymous - Śro 25 Cze, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
100zł obiad
No to widze że sie ładnie bawicie
Jak ja jeżdziłem na KJS to brałem z domu kanapki
sniadanie Jeffs 30zł na dwóch ; pizza na rynku ok 50zł na dwóch + napojekubas - Śro 25 Cze, 2008 bo marcel to jest burżuj poprostu