Kulturka - [f] Wanted 

Misiek_lbn - Sob 28 Cze, 2008 Temat postu: [f] Wanted Młody mężczyzna (James McAvoy) dowiaduje się, że jego zaginiony ojciec w rzeczywistości jest zawodowym zabójcą. Kiedy ojciec zostaje zamordowany, syn zostaje zwerbowany do organizacji, która wyszkoliła jego ojca. Dostaje nauczyciela o imieniu Sloan (Morgan Freeman). Pod jego okiem chłopak przechodzi trening, który ma sprawić, że zajmie miejsce swojego ojca.

momentami ciekawy, ale...

początek nudny

sporo przesadzonych akcji

koniec beznadziejny

3/5, po piwie przed komputerem dobra rozrywka, albo z kolegami z braku laku do kina, z dziewczyną nie polecam, bo usypia...
												 Anonymous - Sob 28 Cze, 2008
  angelina ma na anorektycznym badylu napisane SRAET...
												 Mick - Wto 01 Lip, 2008
  film faktycznie dziwny momentami... ale ogólnie nie jest najgorszy.

widziałem gorsze filmy, ale szczerze mówiąc brakowało mi w nim czegoś... zakończenie rzeczywiście porażka... i te treningi... 6 tygodni - jasne    
												 Anonymous - Nie 04 Sty, 2009
  a ja wlasnie obejrzałem i nawet mi sie podobal ..... poza przesadzonym poczatkiem (akcja z Viperem) to ogolnie fajnie nakręcony - bardzo podobało mi sie spowolnienie akcji i odgłos bicia serca .... koncówka rzeczywiscie z dooopy - ALE OGÓLNIE NA PLUS ode mnie   

jak cos mam na DVD  
												 Anonymous - Pon 05 Sty, 2009
  http://pl.youtube.com/watch?v=9BqXXqv2J1k
  oglądałem jakiś czas temu

cienki jak dupa węża,

naboje skręcają, kąpiel w kozim mleku z tesco

spowolnienie czasu i generalna biegunka akcji
  idz kurwa do teatru na Pana Tadeusza może bedzie ci sie podobało ....   
  dobry film to jest np "The Kingdom" ogląda się go z zaciekawieniem obgryzając paznokcie

a nie pierdoły  nadprzyrodzone w stylu zabili go i uciekł  

| 

|  

|