HydePark - Potrzeba auto z hakiem
Anonymous - Sob 28 Cze, 2008 Temat postu: Potrzeba auto z hakiem Dziewczyny i dziewczyny .... potrzebna pomoc dla naszego marynarza co nie jedno morze czerwone przepłynał .... a mianowicie, albo jak ktos moze nam je pozyczyc albo byc z nami we srode najblizsza, trzeba wziac lawete - lukasz płaci oczywiscie i pojechaqc do Wesołej (oczywiscie jestesmy cały czas razem - tzn saxorulez, Barto i Marcel) zapakowac saxo lukasza i przetransportowac je na Okecie do 08PSS.pl
wiecej info mam nadzieje napisze Łukasz.
fajnie by było, zeby temat auta był juz znany w poniedzialek, zeby zarezerwowac lawete.
Lukasz dzis najpozniej jutro Trela ma dac znac czy bedzie mial swoja lawete juz jezdzaca .... ale narazie szukamy asekuracyjnie ...
pzdr
0890fa9875w
saxorulez - Sob 28 Cze, 2008
no napisał wszystko Marcel.. zasadniczo potrzebuję kogoś z hakiem, może być środa wieczorem.
jeśli nie to namiary na taniego laweciarza - dzieki
Jakarti - Sob 28 Cze, 2008
a kół Saxo nie ma??
moge poholowac... bezproblemowo - anytime you want. wieczor kazdy.. i tak wtedy nie ma ruchu, a lazienkowska przeleciec nie jest problem..
michool_vt - Sob 28 Cze, 2008
Jakarti napisał/a: | a kół Saxo nie ma?? | jak nie pali silnik to raczej ciezko bedzie holowac
Bart - Sob 28 Cze, 2008
zdarzało mi się holować naprawdę duże dostawczaki z nieczynnym silnikiem (a co za tym idzie bez wspomagania hamulców i kierownicy) i jakoś dało się jechać (byle nie za szybko i ostrożnie)
michool_vt napisał/a: | Jakarti napisał/a: | a kół Saxo nie ma?? | jak nie pali silnik to raczej ciezko bedzie holowac |
lol... jeden kurwa wielki lol...
a kiedy sie holuje auto??? jak silnik dziala??? jezdzilem kilka razy na holu i z wylaczonym silnikiem.. zaden problem.. zupelnie nie rozumiem.
przeciez to nie jest jazda po torze na holu tylko 60km/h w nocy po trasie.. (wyjatkiem jest Maciek, ktory mnie holowal troche szybciej )
Anonymous - Sob 28 Cze, 2008
nie nie nie holowanie raczej nie wchodzi w gre..... Wesoła -> Okęcie ok 30km i to praktycznie przez cala waraszawe ..... ogarniemy lawete i dziekujemy na wszystkie nowatorskie pomysly
michool_vt - Sob 28 Cze, 2008
Jakarti napisał/a: | michool_vt napisał/a:
Jakarti napisał/a:
a kół Saxo nie ma??
jak nie pali silnik to raczej ciezko bedzie holowac
lol... jeden motyla noga wielki lol... |
o shit ja to napisalem? dobry jestem.. zwlaszcza ze ostatnio targalem zioma bez turbo, wiec chyba nie mial odpalonego silnika
nie wiem co sie dzieje, nei wiem o co mi chodzilo wczoraj pilem ostatni raz , rzucam picie itp. itd
strick - Sob 28 Cze, 2008
michool_vt napisał/a: | wczoraj pilem ostatni raz , rzucam picie itp. itd |
A ja razem z Toba, jeszcze teraz jestem słaby
Marcel 08 napisał/a: | i dziekujemy na wszystkie nowatorskie pomysly |
nie sądze zeby to byl jakis nowatorski pomysl...
jak wolicie wydac kase to no hay nada problema
dzik - Sob 28 Cze, 2008
Nie mam haka, ale 30km na lince to zaden wyczyn.
saxorulez - Nie 29 Cze, 2008
dziku, jaka - samochód ma wyjęty silnik, nadal chcecie holować?
FreeMan - Nie 29 Cze, 2008
Saxor, ja pogadam z naszym holownikiem, moze on za 100 pln przewiezie Ci fure, ale sadze ze bedzie to mogl zrobic raczej w godzinach pracy... ? 8-18 ?
saxorulez - Nie 29 Cze, 2008
ok.. jakoś dam radę. Ustal tylko czy zrobi to za 100 PLN proszę
Anonymous - Nie 29 Cze, 2008
tez czekamy na info co i jak ....
|
|
|