a może coś innego?
silnik musi oddychać zarówno na niskich obrotach jak i na wyższych, jednak bardziej zalezy mi na tych drugich saxorulez - Czw 03 Lip, 2008 ja nie lubie K&N - moim zdaniem są przereklamowani..
niestety moja ulubiona firma (www.itgairfilters.com) nie ma kitu do Twojego auta..Misiek_lbn - Czw 03 Lip, 2008 a ja mam u siebie filterek K&N i sobie chwale
podoba mi się dźwięk, i działa również przyjemnieAnonymous - Czw 03 Lip, 2008 sluchaj lukasza saxorulez - Pią 04 Lip, 2008
sharxhunter napisał/a:
działa również przyjemnie
a jak filtruje?Anonymous - Pią 04 Lip, 2008
saxorulez napisał/a:
sharxhunter napisał/a:
działa również przyjemnie
a jak filtruje?
ważne ze naklejka K&N - uznanie na miescie jest saxorulez - Pią 04 Lip, 2008 brabusss,
zrobiłem research - nikt nie robi nic fajnego do tego silnika. K&N jest najpopularniejszym rozwiązaniem (niestety ) ale z całym wydechem Millteka jesteś w rejonie 180KMOSKAR - Pią 04 Lip, 2008
saxorulez napisał/a:
brabusss,
zrobiłem research - nikt nie robi nic fajnego do tego silnika. K&N jest najpopularniejszym rozwiązaniem (niestety :( ) ale z całym wydechem Millteka jesteś w rejonie 180KM
To juz calkiem sensowne przyrosty jak na dolot i wydech.saxorulez - Pią 04 Lip, 2008 OSKAR,
są bardoz sensowen - po programie jest 190KM ale dalej już jest bardzo ciezko o konie... motor rozwiercony na 2,3 ma 220KM (ale musi być zakuty i ma już inny kolekotr ssacy itd itp..)OSKAR - Pią 04 Lip, 2008 No wiem prezesie
Ja to najpierw chce cytryne zreanimowac a potem pomyslimy jak beda fundusze nad tymi twoimi pomyslami pP - Pią 04 Lip, 2008 no tez wlasnie szukalem dolotow, ale tylko u k&n znalazlem, jest jeszcze dokladka 57i jednak jest montowana wysoko a tam cieple powietrze saxorulez - Pią 04 Lip, 2008 warto od tego zacząć, potem wydech a na koniec program - wystarczy użyć urzadzenia bluefin i jestes w domu...
Auto szybkie na prostej a do tego skręcające. Przyrosty rzędu 40KM w NA są naprawde odczuwalnepP - Pią 04 Lip, 2008
saxorulez napisał/a:
Auto szybkie na prostej a do tego skręcające. Przyrosty rzędu 40KM w NA są naprawde odczuwalne
z tym ze w zakretach to tak nie do końca bo mam belkę skrętna, a wielowachaczone byłoby lepsze, ale jak sie nie ma co sie chce to sie lubi co sie ma saxorulez - Pią 04 Lip, 2008
brabusss napisał/a:
z tym ze w zakretach to tak nie do końca bo mam belkę skrętna, a wielowachaczone byłoby lepsze, ale jak sie nie ma co sie chce to sie lubi co sie ma
nie szkodzi.. wiadomo ze wachacz lepszy.. ale na belce to auto też daje radę.
Mabz może potwierdzićOSKAR - Pią 04 Lip, 2008 Ja w cytrynie mam belke i skreca
A czasami jak power slida zrobie to pod kontrola wszystko