To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [o] g-tech pro

anjas - Sob 05 Lip, 2008
Temat postu: [o] g-tech pro
Oddam albo wyrzucę G-techa pro. Niestety jest zepsuty - odkleił mi się kiedyś od szyby i spadł. Od tego czasu nie działa prawidłowo. Po podłączeniu miga przez cały czas "acclr" i nie reaguje na naciśnięcie przycisku (może coś się rozłączyło?).

Tak ogólnie to super sztuka z niego, w pudełeczku, stan idealny, igiełka, igliwie, jak nówka (tylko, że nie działa ;) )
W pudełku jest nawet naklejka na furę "tuned with g-tech pro". Wiem, że za samą naklejkę na e-bayu mógłbym wziąć z 500 ojro, ale ja zwariowałem i cały komplet chce oddać zupełnie za FREE!!!

Niebywała okazja!!! Tylko dziś!!!

Jeśli napiszesz w ciągu najbliższych pięciu minut zupełnie GRATIS dołożę instrukcję do G-techa. "Manual" napisany jest przez światowej sławy specjalistów, którzy pracowali dla NASA (nasa-klasa.pl).

Decyduje kolejność zgłoszeń. Na ostatnim miejscu na razie jest mój kosz. Jeśli ktoś go wyprzedzi i zgłosi chęć przejęcia tej niebywałej maszyny to wygrał. Jeśli nie, kosz powiedział, że przyjmie go z chęcią.

Jeśli chcesz stać się właścicielem wykonanego w technologii ko(s)micznej sprzętu wyślij SMS o treści "jestem gejem" na mój numer kom. albo napisz na forum. Decyduje kolejność zgłoszeń ;)

strick - Sob 05 Lip, 2008

Szkoda ze nie zatrzymał sie z Twoim przyspieszeniem, tak bym wsadził do 190-tki i chwalil sie wszystkim jaka ona szybka :D :D :D
anjas - Sob 05 Lip, 2008

Kilka razy mierzyłem nim przyspieszenie yarisa. Raz preludy, ale to chyba wtedy się zepsuł.

Myślę, że nie styka jeden przycisk, dlatego go od razu nie wywaliłem tylko wrzuciłem tutaj, bo być może ktoś będzie miał ochotę go naprawić.

Bart - Sob 05 Lip, 2008

wystaw na allegro od złotówki bez minimum, a wylicytowana cena spokojnie na jakiś większy kebab wystarczy :faja:
mi - Sob 05 Lip, 2008

w sumie jeśli nie masz z nim co zrobić - możesz słać na śląsk, jakoś go spróbujemy ożywić
M - Sob 05 Lip, 2008

ja go wezme i naprawie Andrzeju, podrzuc mi go jakos asap.
anjas - Sob 05 Lip, 2008

eM napisał/a:
ja go wezme i naprawie Andrzeju, podrzuc mi go jakos asap.

Łokej. Dam przy najbliższej okazji.

Sorki MI, ale nie chce mi się go wysyłać pocztą.

CHRZANEK - Sob 05 Lip, 2008

Mi - zostałeś (to co najbardziej lubisz) bez mydła :D :D :D
PiTT - Sob 05 Lip, 2008

co się dziwić
przecież to cfaniaczek z Brwinowa :rotfl:

Bart - Sob 05 Lip, 2008

uuuu, anjas, po takiej akcji lepiej na śląsk nie przyjeżdżaj przez najbliższe 30 lat ;D
strick - Sob 05 Lip, 2008

Po takiej akcji, to ja CIe nawet nie ochronie ;)
Anonymous - Nie 06 Lip, 2008

anjas napisał/a:
wyrzucę G-techa pro
:lol2:
CHRZANEK - Nie 06 Lip, 2008

bart napisał/a:
na śląsk nie przyjeżdżaj przez najbliższe 30 lat ;D

Raczej dożywotnio bo gniew górnika przechodzi z pokolenia na pokolenie :D :D :D

anjas - Nie 06 Lip, 2008

Kurde, ziomusie ze śląska... Nie chciałem was urazić :)

Koszty wysyłki pocztą przekraczają wartość tego magicznego pudełka i tylko dlatego nie chciałem wysyłać. Do tego mam alergię na pocztę, rzygać mi się chce za każdym razem jak tam idę i patrzę na to co się tam dzieje.

Niemy - Nie 06 Lip, 2008

już sie tak nie tłumacz, my (mi) slazacy i tak Ci nie popuścimy :twisted:

;-)