Anonymous - Wto 08 Lip, 2008 Temat postu: Dzień żałoby narodowej ogłaszamJak wiekszosc wie i jak wiekszosc bywała w Jeff'sie na Polach Mokotowskich na sniadaniach w weekend po imprezach to była taka tradycja nasza w zasadzie .... a dzis doslownie kilka minut temu ..... morton sprzedał okropna wiadomosc w SB
[Dzisiaj 0:09] MoRToN: Jeff`a na polach sie troszku saplił
Kurde a mialem sie umowic z ta fajna kelnerka ostatnio Michał - Wto 08 Lip, 2008 niiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepcs - Wto 08 Lip, 2008 hehe to tradycja, wczesniej w tym samym miejscu spalil sie spartakus ... ciekawe komu ci nie dali ...CHRZANEK - Wto 08 Lip, 2008 hahahahahahahaha - podpalili bude MoRToN - Wto 08 Lip, 2008 Straty nie sa duże, więc pewnie zrobi±.Jakarti - Wto 08 Lip, 2008 oczywiscie, ze zrobia poza tym nie jednym Jeffsem sie zyje
GM welcome to Michał - Wto 08 Lip, 2008 w GM jest za duzo osób Anonymous - Wto 08 Lip, 2008 GM ble w centrum handlowym .... poza tym tu wchodzilismy jak do siebie .... pani sie cieszyły na nasz widok i jakos tak swojsko było .... blisko z parkingu do knajpy i jakos tak .... smutno mi Jakarti - Wto 08 Lip, 2008
Marcel 08 napisał/a:
GM ble w centrum handlowym .... poza tym tu wchodzilismy jak do siebie .... pani sie cieszyły na nasz widok i jakos tak swojsko było .... blisko z parkingu do knajpy i jakos tak .... smutno mi
pojdziemy tam ze dwa razy, i bedziemy jak u siebie. ja moge robic rezerwacje zawsze
trzeba chodzic, zeby mieli z czego odbudowac te jadlodajnie a przy okazji galerianki (Mike-18ki )KonradMK - Wto 08 Lip, 2008 kurde, a takie dobre ¶niadanka tam były
widać tradycja spartańska obowi±zuje wszystkie kluby Michał - Wto 08 Lip, 2008
Cytat:
(Mike-18ki )
olałem. ¦mierdziała gówniarstwem na maxa ...KonradMK - Wto 08 Lip, 2008 no to nie z tej strony lizałe¶ zi±±±± swoj± drog± najpierw trzeba było wydupczyć.OSKAR - Wto 08 Lip, 2008 Lipa i tragiedia
Do GM nie bede chodzil bo to sped ludzki jest i nie lubie takich akcji.
Trzeba pojechac i popytac,obejrzec i sprawdzic kiedy znow sniadanka beda Michał - Wto 08 Lip, 2008 na zdjęciu nie wygl±da to tak srtasznie. Moze sie pozbieraj± do soboty Gaydek - Wto 08 Lip, 2008 Przejeżdżałem tam godzinę temu i stało kilka aut. Wygl±dało na otwarte.