Bart - Czw 10 Lip, 2008 Temat postu: Prośba do warszawiaków:)Panowie, mam dila. Wygrałem aukcję na allegro (komplet felg) i sprzedający okazał się być trochę niegramotny, mianowicie przerasta go spakowanie i wysyłka. No i miło by było jak by ktoś się po to pofatygował, zapłacił chłopu kasę (którą ja wcześniej przeleję) i albo zmagazynował to gdzieś u siebie do czasu aż się nie nadarzy okazja, żeby to odebrać, albo wręcz wyśle to w kierunku śląska. Felgi są do odebrania w okolicy bielan/żoliborza.
mi - Czw 10 Lip, 2008 kuźde, to dobre felgi są! Zioms - help needed!Vlodarsky - Czw 10 Lip, 2008 zrobię to Mick - Czw 10 Lip, 2008 gdyby nikt z bliżej mieszkających nie miał czasu, to ja podjadeAnonymous - Czw 10 Lip, 2008 Jade we wtorek do Siedlec ,to mogę ci je przywieźć.Tylko najlepiej jakby były do odebrania od chłopaków w PSS,bo na Żoliborz jest mi nie podrodze.Loko - Czw 10 Lip, 2008 A jedziesz czymś dużym? Anonymous - Czw 10 Lip, 2008 Nie,osobówką.michool_vt - Czw 10 Lip, 2008
p106rallye napisał/a:
do Siedlec
no wlasnie w miejscowosci Siedlcec tez jest taki jeden z oponami co go przerasta spakowanie i wyslanie... p106rallye jakbys mial miejsce to ten Anonymous - Czw 10 Lip, 2008 Chyba opony jeszcze zmieszcze.Dawaj na PW co i jak.CHRZANEK - Czw 10 Lip, 2008 W razie czego jak by Vlodar nie mógł (ale on zawsze może) to ja pracuje w okolicy bielan...Bart - Czw 10 Lip, 2008 dzięki panowie za odzew, poszło pw do Vłodiego.pcs - Czw 10 Lip, 2008 no ja mieszkam na zoli i bywam regularnie w pss, mam tez w huj wielki bagaznik i do tego mam u barta przyjacielski dlug. ale niech sam podjmie decyzje i wali pw ze szczegolami.Vlodarsky - Czw 10 Lip, 2008 ja się tym zajme!!!! ja chce ja chce ja chce !!!!!!!!!!! ja zawsze mam czas... nic nie robie nudze się i wogóle znacie mnie przecież MoRToN - Czw 10 Lip, 2008 Jak by co to co drugi dzień właściwie jestem na Wawrzy fydi - Czw 10 Lip, 2008 a ja właściwie to nie mogę