mi - Czw 10 Lip, 2008 Temat postu: rejsing - wyrazów 26.7Więc tak - piszę tu, bo w okolicy niebieskich niewielu, a zależy nam na frekwencji.
26.7 (w sobotę) widzimy się na torze w wyrazowie. Będzie sprzęt pomiarowy, będą dzifki (chyba, jeszcze uzgadniamy) i będzie ładna pogoda (już dzwoniłem gdzie trzeba).Bart - Czw 10 Lip, 2008 będą nawet znajomi drifterzy
a po imprezie wspólne obżarstwo strick - Czw 10 Lip, 2008
bart napisał/a:
będą nawet znajomi drifterzy
Ale ja 190tka nie bede driftowal
jak sie uda, to chetnie podjade nox - Pon 14 Lip, 2008 ja będę białym dwu osobowym chyba że do tego czasu odbiorę brata auto hehehe przetestujemy na torze czy działa Młody Papież - Pon 14 Lip, 2008 jeżeli sie nic nie zmieniło to fiesta nie ma tylnej kanapy... o to chodzi? mi - Wto 15 Lip, 2008 mniej więcej Marek23 - Wto 15 Lip, 2008 Ja znow zawiode... Bede nad morzem, szajs na maxa. Po drugie boje sie przegranej...Młody Papież - Wto 15 Lip, 2008 coś to 'podrugie' chyba zawsze bierze góre! mi - Wto 15 Lip, 2008 Narcyz frajer!
....a - rozumiem, tam się czasem czarne S3 kręci, serio by była wtopa tak po dupie dostać...Marek23 - Wto 15 Lip, 2008 Mój czas nadejdzie, na razie samochód jest niegotowy. Poza tym mam teraz trochę innych rzeczy na głowie. Choć nie ukrywam, że kiedy wsiądę znów do clio pewno poczuję to coś... Wrócą nawyki, bezwględna pewność siebie,itd Przypomnę się panowie... Ale życzę wam dobrego upalania. LoveAnonymous - Wto 15 Lip, 2008 Shit, a ja sie zapisalem na III-cią runde Warsaw Speed Team tez 26-tego
no szkoda maby next timeFreeMan - Wto 15 Lip, 2008
TOXIC napisał/a:
Shit, a ja sie zapisalem na III-cią runde Warsaw Speed Team tez 26-tego
no szkoda maby next time
ooo moze mi sie tez uda przyjechac, ale to bede wiedzial dopiero w nastepnym tygodniu
sorry za OT.Janusz - Wto 15 Lip, 2008 a ja mam wesele.....;/michool_vt - Wto 15 Lip, 2008 duperson - mnie tez nie bedzie znow
jade łowic foki nad morze mi - Śro 16 Lip, 2008 co za banda frajerów, wszyscy pękają?