Kulturka - [K] Hancock - razem do kina - DZI¦ nd 13.07
Anonymous - Nie 13 Lip, 2008 Temat postu: [K] Hancock - razem do kina - DZI¦ nd 13.07Zarezerwowałem 10 biletów na godz. 20:00 w Galeri Mokotów
Chetnych zapraszam o 19:30 przed kasami
poprosze SMS od tych którzy sie zdecyduja. Odrazu mówie moge byc na styk
LISTA:
- Marcel +1Michał - Nie 13 Lip, 2008 michal
kulka
oscki
ewaJakarti - Nie 13 Lip, 2008 kubsonAnonymous - Nie 13 Lip, 2008 podobno slabe
wrzuccie jakies infoAnonymous - Nie 13 Lip, 2008 bylismy i ciut sie posmialismy, lezki uronilismy i przez chwile sie nudzilismy ...
ogolnie kilka bardzo fajnych ujec, niezla muzyka, ale szału nie ma ... dosc ciekawie sie zrobilo gdy lodówka wyleciała z domu po kichnieciu willa i happy end Jakarti - Pon 14 Lip, 2008 w zasadzie to Marcel powiedzial wszystko..
przy wyjsciu szybko ocenilismy filmik - ja niskie 6, marcel 5- wiec ¶rednio 5+ ... ¶redniaczek. lekkie kinko na niedziele Michał - Pon 14 Lip, 2008 mi sie podobało.
bardzo leciuchny filmik, fajny i smieszny. Efekty zapieraj± dech w piersi. 5/10 to troche za mało. Daje 7/10Anonymous - Pon 14 Lip, 2008
Michał napisał/a:
Daje 7/10
a ja 3:2 dla mnie Anonymous - Pon 14 Lip, 2008 bylem na tym wczoraj i daje siódemke przykaszanili koncowke ale poczatek, jak byl jeszcze burakiem to malina
no i nutka rzeczywiscie niezlapP - Pon 14 Lip, 2008 jak dla mnie 6/10, swietna gra smitha, no i oczywi¶cie charlize, efekty fajne, zajebisty stroj, koncowka rowniez wg mnie zjebana, ogolnie film skonczyl mi sie podobac jak sie okazalo ze ona to tez jest 'inna', polecam film na niedzielne popoludnie dla odstresowania, nie wymagac dobrego scenariusza itpJakarti - Pon 14 Lip, 2008 le petit asshole Michał - Pon 14 Lip, 2008 fonetycznie fonetycznie
le peti asholAnonymous - Pon 14 Lip, 2008
reżyseria: Peter Berg
scenariusz: Vince Gilligan
Vincent Ngo
obsada: Will Smith jako John Hancock
Charlize Theron jako Mary Embrey
Jason Bateman jako Ray Embrey
Jae Head jako Aaron Embrey
Eddie Marsan jako Red
David Mattey jako Man Mountain
Maetrix Fitten jako Matrix
Thomas Lennon jako Mike