To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Felgi speedline renault clio williams

matt - Wto 15 Lip, 2008
Temat postu: [S] Felgi speedline renault clio williams

http://www.allegro.pl/ite...5x7j_4x100.html

pozdrawiam,
matt

k-mart - Śro 16 Lip, 2008

Bardzo ladny stan, cena jak dla mnie o przynajmniej 200zl za wysoka.
Bez opon 1000zl to sporo :/

matt - Czw 17 Lip, 2008

k-mart, 1000 zł to za dużo? ja swój pierwszy komplet właśnie za tyle kupiłem i cieszyłem się jak dziecko, że w ogóle mi sie udało wyhaczyć te fele.... zresztą jak wcześniej obserwowałem ceny w PL to właśnie za 1000 z reguły szły, chyba, że w kiepskim stanie były to koło 800.... teraz patrzyłem na ricardo i jest komplet za 400 CHF, kup teraz 800 CHF :]

pozdr. matt

nox - Czw 17 Lip, 2008

tak czy siak ktoś już 1000zł daje :)
k-mart - Czw 17 Lip, 2008

matt napisał/a:
na ricardo i jest komplet za 400 CHF, kup teraz 800 CHF :]

Wiem, ale to jakies chore ogloszenia.
Ja za jeden komplet na dobrych potenzach s-02 dalem 400chf.
Za inny 300chf na dwoch dobrych oponach, dwa kola bez opon.
Za reszte juz nie pamietam, ale 400chf ~ 800zl (w jakim stanie by nie byly) to dla mnie magiczna granica.

matt - Pią 18 Lip, 2008

k-mart, ok .... tylko w sumie, nie bierzesz pod uwagę dostępności i jakości tych felg w CH a w PL, tylko na ricardo (gdzie indziej nie szukam) nie przesadzając co drugi/trzeci tydzień, pojawia się komplecik a w PL raz na pół roku i to często w opłakanym stanie.... więc te 2 stówy to i tak nie jest moim skromnym zdaniem mega zaporowa różnica...

ale się rozpisaliśmy :>

pozdr. matt

P.S. a Ty będziesz napewno wiedział, w ogóle kiedykolwiek te fele wychodziły w srebrnym kolorze oryginalnie jeszcze chyba z czarnym napisem speedline? np. na jakiś dziwny rynek czy cuś, czy wszystkie srebrne to malowanki pozafabryczne?

k-mart - Sob 19 Lip, 2008

Te felgi zostaly zaprojetkowane do tego samochodu - wszystkie inne kolory to fantazja posiadaczy :) .
Najwazniejsze przy tych felgach, to zachowanie "srebrenej krawedzi", niezaleznie od tego na jaki kolor sie je przemaluje. Bez krawedzi wyglada zupelnie inaczej, mi to nie podchodzi.

Co do Twojej wypowiedzi masz racje - z tego co slyszalem, w PL mozna wziac 1500zl za te fele w kiepskim stanie. A Twoje sa naprawde bardzo ladne :)

matt - Nie 20 Lip, 2008

heh 1500 za kiepski stan to mimo wszystko jakiś kosmos xD ......... ktoś musiał mieć niezłą bajerę albo kupujący ostro napalony ;D
Anonymous - Śro 23 Lip, 2008

no i stałem się szczęśliwym posiadaczem :rotfl:
można domykać