Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k]sruby do alufelg
michool_vt - Wto 15 Lip, 2008 Temat postu: [k]sruby do alufelgmoze ma ktos na zbyciu komplecik srub do saxo?
nie za bardzo sie orientuje czemu byly inne te sruby w phI i phII, i jakie mam kupic
ktos cos wie?
ps.mega problem nie?...saxorulez - Śro 16 Lip, 2008 Ty masz PhI, śriby z PH2 będą z tyłu zahaczać o osłonę tarczy hamulcowej bo są dłuższe i przechodzą przez piastę na wylotLoko - Śro 16 Lip, 2008 Dobra dobra ziom, Ty nam lepiej powiedz jakie felgi kupiłes fydi - Śro 16 Lip, 2008 ja wiem ale nie powiem
no takie jak fydi pokazal, nic szczegolnego, tanio byly to kupilem CHRZANEK - Czw 17 Lip, 2008
michool_vt napisał/a:
tanio byly to kupilem
Widziałem "kąplet" za "pincet" złotychmichool_vt - Czw 17 Lip, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Widziałem "kąplet" za "pincet" złotych
ja widzialem za 'cztyrysta' (i kupilem) CHRZANEK - Czw 17 Lip, 2008 No to gut prajs Grzesiek VTS - Czw 17 Lip, 2008 a srubki potrzebujesz to moge popytac tutaj na zlomkach o orginalne michool_vt - Pią 18 Lip, 2008
Grzesiek VTS napisał/a:
a srubki potrzebujesz to moge popytac tutaj na zlomkach o orginalne
jakbys mial czas to byloby bosko Grzesiek VTS - Sob 19 Lip, 2008 Łoki kolo 15 bede w pl to przytacham. Jak tylko znajde na zlomexie odpowiedni model. Loko - Nie 20 Lip, 2008 Szefie, to jak będziesz patrzył po złomach, to może znajdziesz mi tego węza do chłodnicy:
CHRZANEK - Nie 20 Lip, 2008
Loko napisał/a:
to może znajdziesz mi tego węza do chłodnicy:
Hehehe - właśnie taki sam mi pierdyknął wczoraj...
Zastanawiam się ile może kosztować nowy - bo mój już jwst bardzo zmęczony życiem i parcieje...Loko - Nie 20 Lip, 2008 260 zł w peugeocie, w citroenie 350 zł, jak pytałem miesiąc temu, to termin dostawy był na 28 sierpnia No i wg gościa z peugeota te węże nie są takie same.