KonradMK - Czw 17 Lip, 2008 Temat postu: Kondzio quizPralka:
Cougar:
OSKAR - Czw 17 Lip, 2008 tak szczerze to zaden mi nie podchodzi.
preluda wsumie 2 osobowa bo z tylu mozna tylko walizke polozyc.no i to jest honda
do forda mam awersje i nie uwazam,ze ten model jest udany.
z tych dwóch w ostatecznosci honda ktora nie skreca chyba,ze bedzie miala 4 wsKonradMK - Czw 17 Lip, 2008 ziom, to nie ma skręcać tylko mnie wozić do pracy. możesz na to popatrzeć z innej strony niż upalanie do upadłego półosi, opon i wypalanie setek litrów paliwa bez potrzeby?Vlodarsky - Czw 17 Lip, 2008 Pralka moje zdanie Cougar - ja miałem kiedyś 8 zaworów to klepałem to na wstecznym a poza tym to Fiord CHRZANEK - Czw 17 Lip, 2008 Oczywiście że HĄDA
Są dobre fordy ale ten sie do nich nie zalicza.KonradMK - Czw 17 Lip, 2008 znowu mi piszecie że nie jedzie. NIE MUSI! Pytanie jest o to co jest fajniejsze z punktu widzenia jazdy do pracy na luzaku. Ważne jest też to że Pralka w tej samej cenie będzie starsza.mi - Czw 17 Lip, 2008 o fuck, tylko nie cougar! Jedzie czy nie, sypie się czy nie, nie ma to znaczenia przy jego wsiurskości...lenny - Czw 17 Lip, 2008 HĄDA... HĄDA... HĄDA...!!!
albo siorpiesz każdemu!pcs - Czw 17 Lip, 2008 kuguar to dno, deska sie wygina na zakretach. do tego mega awaryjny i zle wykonany i zle sie prowadzi.
prelude juz lepiej ale w sumie to wolalbym accorda, bo choc ma wiecej miejsca. ogolnie kojarzy mi sie z dresem.
jak mialoby byc ladnie, wygodnie i tanio to duzo bardziej bym wolal: 406 coupe HDI:
http://moto.allegro.pl/it..._r_2_2_hdi.htmlBart - Czw 17 Lip, 2008 jeśli samochód nei ma być superszybki, to wziąłbym mocno pod uwagę propozycję pcs'a. 406 kupe jest naprawdę łaaadny, mechanicznie mocno spokrewniony ze zwykłymi 406tkami, w miarę niekłopotliwy w eksploatacji.
ps - Czw 17 Lip, 2008 jeden z dwoch - PRELUDA
jeden z trzech - 406Mick - Czw 17 Lip, 2008 Kondziu z tych dwóch to wybieram Hondę, jednak ładniej wygląda od Forda, a tylko na tym Ci przecież zależy.
ale chciałbym dodać, ze jezeli chcesz dupowóz, to tak jak Ci już mówiłem przez tel, kupiłbym na Twoim miejscu nową z salonu IBIZĘ !! 1.4 MPI klima, elektryka, 16 alu i inne pierdoły za 39.900.KonradMK - Czw 17 Lip, 2008 raczej ten jesli już http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5701422
ale NIE NIE NIE NIE NIE nigdy więcej Francuzów! kubas - Czw 17 Lip, 2008 dla mnie 406 kupe jest miszcz !! 3,0 v6 z 4 tloczkowym brembo z przodu robi robote !!CHRZANEK - Czw 17 Lip, 2008