Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [kupię] Naba do clio sport
Jaco707 - Pon 21 Lip, 2008 Temat postu: [kupię] Naba do clio sport Kupię nabę do clio sport 2002r.
Jaco707 - Pon 21 Lip, 2008
W clio sport powinna być taka sama naba jak w zwykłym clio, czy jest inna?
CHRZANEK - Pon 21 Lip, 2008
Ech... "koledzy" ...
Jak nie bedzie w Vema Polu od ręki to zapraszam do mnie - moe ściągnąć MOMO za 150pln.
Bad-i - Wto 22 Lip, 2008
Jaco707 napisał/a: | W clio sport powinna być taka sama naba jak w zwykłym clio, czy jest inna? |
jest inna
MoRToN - Czw 24 Lip, 2008
http://moto.allegro.pl/it..._momo_omp_.html
CHRZANEK - Czw 24 Lip, 2008
No to ja sprawdziłem w MOMO
1211511.7218 (K7218) To nr katalogowy MOMO , a cena to 156pln brutto
NIESTETY nie mają jej na stanie we Włoszech a to oznacza że nie można nawet w przybliżeniu określić kiedy by była
Więc ja raczej nie pomogę w tej kwestii - chyba że chcesz czekać jak Bad-i na kask
Bad-i - Czw 24 Lip, 2008
ja nie chciałem czekać tylko zostałem do tego zmuszony
Jaco707 - Czw 24 Lip, 2008
MoRToN napisał/a: | http://moto.allegro.pl/item399341205__naba_renault_clio_ii_rs_rozstaw_momo_omp_.html |
Z opisu wynika, że ta naba jest do clio sporta od 2004r
No to teraz juz nie wiem gdzie zakupię tą nabę...
GeKo - Czw 24 Lip, 2008
Bad-i napisał/a: | Jaco707 napisał/a: | W clio sport powinna być taka sama naba jak w zwykłym clio, czy jest inna? |
jest inna |
Jest taka sama Miałem w clio II swoją OMP nabę i potem przymierzałem ją do sporta i pasowała. Z tym że moja pochodziła ze Sporta i pasowała do zwykłego Clio więc wnioskuję że jak była kompatybilna ze sporta do zwykłego clio to i w górę powinno być OK
Natomiast jeśli masz tempomat to możesz mieć problem z kabelkami, żeby je wszystkie przeciągnąć przez nabę, jeden z kabli jest praktycznie nieodłączalny bez uszkodzenia go. W tej chwili już nie pamiętam czy był to kabel od klaksonu czy od tempomatu.
Bad-i - Pią 25 Lip, 2008
ja mam nabe sparco do Clio I i nie pasuje do Clio II
zresztą według katalogu Sparco sa to dwa rozne artykuły
CHRZANEK - Pią 25 Lip, 2008
Bad-i mylisz pojęcia
Nie mówimy czy z Clio ph1 pasuje do ph2, tylko czy -
Z ph2 1,2 pasuje do ph2 2,0
Bad-i - Pią 25 Lip, 2008
ok teraz rozumiem, myslalem ze chodzi o Clio I i Clio II sport.
MoRToN - Wto 29 Lip, 2008
GeKo napisał/a: | Bad-i napisał/a: | Jaco707 napisał/a: | W clio sport powinna być taka sama naba jak w zwykłym clio, czy jest inna? |
jest inna |
Jest taka sama Miałem w clio II swoją OMP nabę i potem przymierzałem ją do sporta i pasowała. Z tym że moja pochodziła ze Sporta i pasowała do zwykłego Clio więc wnioskuję że jak była kompatybilna ze sporta do zwykłego clio to i w górę powinno być OK
Natomiast jeśli masz tempomat to możesz mieć problem z kabelkami, żeby je wszystkie przeciągnąć przez nabę, jeden z kabli jest praktycznie nieodłączalny bez uszkodzenia go. W tej chwili już nie pamiętam czy był to kabel od klaksonu czy od tempomatu. |
Ale jak wyminia kiere to tempomatu juz raczej nie bedzie, chyba ze przłożyć go gdzie, ale czy warto ?
Poza tym to RS 172 nie ma tempomatu
|
|
|