Greg - ¦ro 23 Lip, 2008 Temat postu: Sportowa wkładka filtra powietrza?Siema!
Muszę wymienić filtr powietrza przy okazji przegl±du i zastanawiam się, czy zamiast zwykłego założyć co¶ "sportowego" do mojej Cytryny.
Edit: brałbym graty na fakturę więc po odliczeniu podatków K&N wyjdzie mnie 102zł a ITG 150zł. Zwykły Filtron to jakie¶ 26zł.MoRToN - Czw 24 Lip, 2008 Jak nie planujesz żadnego dolotu to bierz ITG czy BMC i git.Greg - Czw 24 Lip, 2008
MoRToN napisał/a:
Jak nie planujesz żadnego dolotu to bierz ITG czy BMC i git.
Wła¶nie nie wiem, czy co¶ będę zakładał. Nie wiem jeszcze jaki ewentualnie, bo opcji jest kilka i nie wszystkie do końca obczajone. Chyba jeszcze się z dolotem wstrzymam, chyba najpierw kupię Magnexa.
BMC nie chce mi się zamawiać z UK. ITG to jakie¶ 2 tyg. oczekiwania. K&N od ręki, czemu nie on np.?saxorulez - Czw 24 Lip, 2008 Greg,
nie kupuj K&N z prostego powodu - jest kiepski w porównaniu z ITG
ITG jako jedyny producent nie powoduje walenia sie przepływki w silnikach 1.8T a na K&N notorycznie jest zepsutaM - Czw 24 Lip, 2008 Ach ten markietink saxorulez - Czw 24 Lip, 2008 eM,
eM s± lepsze i gosze produkty..
rynek się zmienia i naprawdę marketing to ma K&N wciskaj±c ludziom bawełniany hłamCHRZANEK - Czw 24 Lip, 2008 A ja w racelandzie też mam jak±¶ bawełnę to co mam wywalić ??saxorulez - Czw 24 Lip, 2008 No ja zamieniłem na wiekszy filtr i g±bkowy ITG...
jeszcze nie wiem co to dało ale wydaje mi się że bedzie lepszy - będzie do sprzedania ten mój filtr jak przejde na 4P CHRZANEK - Czw 24 Lip, 2008 Pierwszy zamawiamGreg - Czw 24 Lip, 2008 A jak wygl±da eksploatacja tej gabki ITG? Jak z czyszczeniem? jak często/ Czym itd? (nigdy nie miałem sportowego filtra w samochodzie, nie wiem )CHRZANEK - Czw 24 Lip, 2008 Hmm no wła¶nie czy tak± g±beczkę się tylko płucze czy może pierze w pralce ??Loko - Czw 24 Lip, 2008
saxorulez napisał/a:
No ja zamieniłem na wiekszy filtr i g±bkowy ITG...
jeszcze nie wiem co to dało ale wydaje mi się że bedzie lepszy - będzie do sprzedania ten mój filtr jak przejde na 4P
How much taka g±bka itg pasuj±ca do dolotu racelanda?saxorulez - Czw 24 Lip, 2008 ma znaczek P - czyli tylko pranie chemiczne
taka g±bka jest obsługiwana podobnie do bawełny, oliwi się j± podonym ¶rodkiem, ale ma lepsze wła¶ciwo¶ci filtrujace...Greg - Czw 24 Lip, 2008 Czyli jeszcze dochodzi zakup jakiej¶ oliwki. Jak± polecasz? Pewnie się skuszę na ITG jako¶ niedługo.saxorulez - Czw 24 Lip, 2008 Greg,
chłopcy z Re5pect jak ich poprosisz naoliw± pierwszy raz za free.. oliwka jest inna niż K&N i musi byc do g±bki.. fajnie ¶mierdzi