Michał - Czw 24 Lip, 2008 Temat postu: [F] The AbandonedThe Abandoned (2006)
Marie, młoda producentka filmowa, która w dzieciństwie została adoptowana przez amerykańską rodzinę, wraca do swojej rodzinnej Rosji, po tym jak ciało jej biologicznej matki znalezione zostało w dość zaskakujących okolicznościach. Marie ma nadzieję, że odpowiedź na pytanie o to co mogło się stać, może znaleźć na opuszczonej farmie w górach, która należała do jej biologicznych rodziców. Marie dziedziczy posiadłość, jednak nikt nie chce jej tam zawieźć, bo wszyscy dookoła są przekonani, że miejsce oto jest przeklęte.
Ode mnie
Film nawet niezły. Można sie przestraszyć. Pomysł jak to pomysł w horrorach, troche głupkowaty. Gra tylko 6 osób w całym filmie.Ale jak sie jest samemu w domu z nowo poznaną koleżanką, i chcecie zeby sie do was przytuliła bo :
- kurwa, boje sie, przytul mnie ogierze
to się nadaje ...
pozdro 600fydi - Czw 24 Lip, 2008
Michał napisał/a:
Ale jak sie jest samemu w domu z nowo poznaną koleżanką, i chcecie zeby sie do was przytuliła bo :
- motyla noga, boje sie, przytul mnie ogierze
ale ja to zawsze mówię do Mi mi - Pią 25 Lip, 2008 Anonymous - Sob 26 Lip, 2008 ej czerwony wez sam zedytuj swojego posta ([f] albo [dvd])Michał - Sob 26 Lip, 2008 ordung mus być szeryfie
DOBRA ROBOTA !!Anonymous - Nie 27 Lip, 2008 hehe szeryfie