Bad-i - Śro 30 Lip, 2008 Temat postu: jakie auto do lanserki ??koledzy mam kolejny problem. Moj starszy brat lansator szuka auta do zabawy. Kupil sobie 320 d zle, audi TT zle. Pozniej wymyslil sobie Porsche boxtera z ktorego przez koszty serwisu go wyleczylem.
Teraz uparl sie na mercedesa CLK ktory moim zdaniem jest fatalny. W sumie to juz go chyba zamowil (auto z US). Ja go namawiam na cos innego.
Powiedzialem mu ze zrobie ankiete na forum i pokaze jak sie koledzy wypowiedza zeby zrozumial ze CLK to syf i alfonsowoz.
Please help
aha zapomnialem dodac, chodzi a coupe do lansu tak w przedziale 60/70 tyś PLNmi - Śro 30 Lip, 2008 mogę napisać co kliknąłem, czy dopiero po zakończeniu?Bart - Śro 30 Lip, 2008 ile pesos chce wydać?
350Z?Michał - Śro 30 Lip, 2008 350 zBad-i - Śro 30 Lip, 2008 piszcie jak najwiecej, przeciez nie pozwole zeby moj brat jeździl CLK
budzet jest powyzejmi - Śro 30 Lip, 2008 też 350z kliknąłem, skoro już wszyscy piszą...
[ja bym takim bokami sadził, ale do lansu też się nada ]Michał - Śro 30 Lip, 2008 mercedesem teraz to juz sie nie polansujesz ... nie te czasy. Musi być coś orginalnego.
Wyrwiesz R8 za ten hajs ? wątpie raczejBad-i - Śro 30 Lip, 2008 kurcze zrobcie tak zeby byly widoczne wyniki (musialem cos zle zaznaczyc)
aha i nie opierajcie swoich glosow na podstawie ankiety tylko. Ja szukam wlasnie i mysle co jeszcze moze byc fajne.
kolejne propozycje to
S2000
ja go namawiam na 3ke (ale on gada ze przy 190 cm to jest to za male) itd..... kuzwa co za kot z niego noBad-i - Śro 30 Lip, 2008
Michał napisał/a:
mercedesem teraz to juz sie nie polansujesz ... nie te czasy. Musi być coś orginalnego.
Wyrwiesz R8 za ten hajs ? wątpie raczej
Mike ja to wiem ale wez kurwa tlumacz jemu nie mnie. Przysiegam wydrukuje to wszystko i mu dam do czytania. Ja mu tez mowie ze 350Z z 2006 roku to on mi gada ze za 4 lata to takiego nissana nikt nawet oblac nie bedzie chcial i go nie sprzeda, a merca to zawsze ktos kupi itd...nox - Śro 30 Lip, 2008 ja oddałem głos na 3 ale w tym przedziale cenowym i tak szału niema na jakiś profi lans . buda e46 więc już troszkę taki dziadek ale młode dzifk i tak robią wielkie woow mi - Śro 30 Lip, 2008
Bad-i napisał/a:
Ja mu tez mowie ze 350Z z 2006 roku to on mi gada ze za 4 lata to takiego nissana nikt nawet oblac nie bedzie chcial i go nie sprzeda, a merca to zawsze ktos kupi itd...
a masz też jakąś rodzinę z miasta? Bad-i - Śro 30 Lip, 2008 to ze profi lansu nie bedzie to wiem - profi to sie zaczyna powyzej 300 tys pln.
Ale myslcie prosze, co jest jeszcze takiego. Moze jakis japoniec z US, moze jakis amerykaniec. Kurde czy sa tylko nissan, merc i bmka ??nox - Śro 30 Lip, 2008 s2000 to niegłupi pomysł taki troszkę dziarski henk stajla no i wiatr w włosach.Bad-i - Śro 30 Lip, 2008 no dobra ale ja myslalem ze spokojnie mozna wymienic z 20 aut tej klasy.
ok robimy liste:
1. 350Z
2. BMW seria 3 coupe
3. MB CLK
4. S2000
5. porsche boxter
6. audi TT (to odpada bo takie sprzedaje)
7. audi A4 cabrio
8. lexus SC
9. ford mustang
10. mazda rx8
11. mitsubishi eclipseszymlorek - Śro 30 Lip, 2008 8. Mazda RX 8
kilka razy bardziej lanserska niż mercedes wizualnie o niebo świeższa.
Mercedes- toż to jak nie ma znaczka amg na klapie kojarzy sie ze statecznym podstarzałym tatuśkiem, dobrze będzie w nim wyglądał tylko wtedy kiedy powie że pożyczył auto od ojca..