anjas - Czw 31 Lip, 2008 Temat postu: szukam biura do wynajęciaSzukam niewielkiego (ok. 40m2 może trochę więcej) biura do wynajęcia.
Ważne, żeby były ze dwa pomieszczenia, pracowało tam będzie na stałe nie więcej niż 3-4 osoby, więc więcej nie potrzeba.
Może ktoś z Was wie coś o pomieszczeniu, które można wykorzystać na takie cele.
Szczególnie interesujące dzielnice to Ochota, Wola, Włochy, Bemowo, Ursus...
Może być powierzchnia w jakimś niedrogim biurowcu, może być mieszkanie do zaadoptowania na biuro, może być np. pół domu itd.
Strasznie ciężko znaleźć coś ciekawego, więc próbuję różnych możliwości 106 - Czw 31 Lip, 2008 ( ... to zapewne w zwiazku z rozwojem portalu www.hothach.org )anjas - Czw 31 Lip, 2008
106 napisał/a:
( ... to zapewne w zwiazku z rozwojem portalu www.hothach.org )
hehe...Bad-i - Czw 31 Lip, 2008 czy Krakowskie Przedmieście cie interesuje (rog z Miodową)??anjas - Czw 31 Lip, 2008
Bad-i napisał/a:
czy Krakowskie Przedmieście cie interesuje (rog z Miodową)??
na razie interesuje mnie wszystko
Bo za miesiąc muszę się wyprowadzić z obecnego i nie mam się gdzie podziać.
Wolałbym co prawda poza strefą parkometrową, ale nie wybrzydzam.
Daj Bad-i jakieś szczegóły - może być Priv.
Grande danke.Bad-i - Czw 31 Lip, 2008 moze uda mi sie zalatwic bezplatne miejsce parkingowe - czekaj zadzwonie w jedno miejsce i dam ci znaka na PWanjas - Czw 31 Lip, 2008 supcio!Anonymous - Czw 31 Lip, 2008 w okolicach 08PSS.pl jest cos ala "biurowie" parterowy... czyli Okęcie - Lotnisko - zadzwonie do penwgo typa i sie dowiem lenny - Czw 31 Lip, 2008 andrzejku, choć siedzę w powierzchniach biurowych dość głęboko to nie jestem w stanie pomóc ci tak małą powierzchnią niestety..Anonymous - Czw 31 Lip, 2008
lenny napisał/a:
andrzejku, choć siedzę w powierzchniach biurowych dość głęboko to nie jestem w stanie pomóc ci tak małą powierzchnią niestety..
co innego jakby chcial wynajac stacje benzynowa np w Lublinie
kolega anjas - Czw 31 Lip, 2008
Marcel 08 napisał/a:
w okolicach 08PSS.pl jest cos ala "biurowie" parterowy... czyli Okęcie - Lotnisko - zadzwonie do penwgo typa i sie dowiem
danke, danke
lenny napisał/a:
andrzejku, choć siedzę w powierzchniach biurowych dość głęboko to nie jestem w stanie pomóc ci tak małą powierzchnią niestety..
wiem, dlatego nawet Ci dupy tym zawracać nie chciałem.
Na Twoją pomoc przyjdzie czas jak będziemy szukać 400 metrów Bad-i - Czw 31 Lip, 2008 jak mogłeś nic nie powiedzieć że fascynat stóp (czyt. jebaka) to twoj wspólnik anjas - Czw 31 Lip, 2008
Bad-i napisał/a:
jak mogłeś nic nie powiedzieć że fascynat stóp (czyt. wykonujący ruchy posuwiste) to twoj wspólnik
nie wiedziałem, że znacie się tak blisko
O stopach nawet wspólnikom rzadko wspomina Bad-i - Czw 31 Lip, 2008
anjas napisał/a:
Bad-i napisał/a:
jak mogłeś nic nie powiedzieć że fascynat stóp (czyt. wykonujący ruchy posuwiste) to twoj wspólnik
nie wiedziałem, że znacie się tak blisko
O stopach nawet wspólnikom rzadko wspomina
BUAHAHAHAH ZIOM jak Ci opowiem o wszystkim co wiem to go będziesz każdego ranka codziennie w pracy zabijał róznymi tekstami (przez kolejne 5 lat)
hahahahhaha Pieqt vel feet lover k.u.r.w.a no nie mogeanjas - Czw 31 Lip, 2008 hehehheee... przez kilka lat znajomości z Piekutem nazbierało się tyle tematów, że i tak mogę go codziennie zabijać...
Ale nowymi też nie pogardzę