Anonymous - Sob 02 Sie, 2008 Temat postu: Konkurs 08PSS.PL nanajbardziej wyczesany gadzet do naszego samochodu serwisowego
ZASADY:
1. Garzety można składać / montować do naszego dzikiego Kadeta 1.4 wichura w dniach urzedowania warsztatu - ewentualnie po godzinach po wcześniejszym zapowiedzeniu się
2. Każdy przed montażem musi przedstawić gadzet w celu wykonania fotografii - która to zostanie przesłana na forum HOThatch
3. Montaż i fotografie można wykonać do 15 sierpnia br.
4. Rozstrzygniecie konkursu odbędzie sie 17 sierpnia br. połączony z grillem na terenie www.08PSS.PL
5. Każdy zalogowany na forum może wziąć udział w konkursie
Zwycięzca konkursu ma darmową wymiane klocków / tarcze oraz oleju w www.08PSS.PL
oto i Kadzio
enjoy it k-mart - Sob 02 Sie, 2008 HIHIHI
pomysl kopie jajeca
Z niecierpliwoscia oczekuje pierwsze mody anjas - Sob 02 Sie, 2008 Fajny pomysł, ale czasu trochę mało Anonymous - Sob 02 Sie, 2008
anjas napisał/a:
Fajny pomysł, ale czasu trochę mało
2 tyg nie jest chyba zle, liczymy na wasza BARDZO szeroko pojęta KREATYWNOSC
gadzety można nadsyłać poczta
Marcin Mrożek
02-134 Warszawa
1 Sierpnia 38a / 4BaRtO_206GT - Sob 02 Sie, 2008 hehe ja proponuje zeby kazdy kto kupi prezent zamontowal go sam! przez to bedzie smieszniej!!
CZEKAMY NA WASZE PROPOZYCJE!!!M - Sob 02 Sie, 2008 Proponuje czarny wibrator rozmarow afro mocowany jak kot na masce jaguara Anonymous - Sob 02 Sie, 2008 fajny konkurs , ciekawe czy rozporka z clio2 by przypasowala , ze sruba rzymska to moze by dalo rade , bo mi zalega jedna . A jeszcze poszukam bo gdzies mam pasek
na przednia szybe tak do polowy wysokości Anonymous - Sob 02 Sie, 2008 dobrze by bylo zeby "gadzety" nie sprawiły tego ze auto nie bedzie mogło poruszać sie po drogach Bart - Sob 02 Sie, 2008 mam gdzieś w garażu pojedynczą oponę 285/50VR15, nada się? pcs - Pon 04 Sie, 2008 Panowie, cyz to naprawde wasze auto??? Ten samochod znowu jest 2 razy za maly i nie ma haka!! a te auto w tle pierwszego zdjecia musi sie znalezc przed weekendem pod warszawa ...KonradMK - Pon 04 Sie, 2008 hmmm dokładka GREDDY pod zderzak i wygrałem Bad-i - Pon 04 Sie, 2008 dobry pomysł na darmowe upiększenie tego badziewia Anonymous - Pon 04 Sie, 2008 i co cissssszzzzzaaaaaaa Michał - Wto 05 Sie, 2008 daj chwile ...Maciek - Wto 05 Sie, 2008 Michał chyba kombinuje coś z chromowanymi wlotami powietrza