To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - Iron Maiden na Gwardii

KonradMK - Czw 07 Sie, 2008
Temat postu: Iron Maiden na Gwardii
Wiem że większość tutaj słucha manieczek albo DJ w Placie ale może jednak jest jakaś czarna owca - będę dziś na koncercie na Gwardii, gdyby ktoś się wybierał to znacie numer tel.
anjas - Czw 07 Sie, 2008

co? chcesz spuścić wpierdol jakiemuś metalowi?

:D

Gaydek - Czw 07 Sie, 2008

W takim razie... do zobaczenia :devil: :twisted: :evil: .
M - Czw 07 Sie, 2008

A ktos był na przystanku brudstock? :D :D :D
Z chęcia bym tam pojechał i "zakasał rękawy" :D :D

Jakarti - Czw 07 Sie, 2008

heheh ,

bedzie pare osob ode mnie z pracy ;)
pzdr :)

Michał - Czw 07 Sie, 2008

kondziu, wez dobre pogo pierdolnij i i poliż tłuste herusie jakiemuś metalowi. Moze wyrwiesz jakąś laske +200 kg z napisem na cyckach VEJDER - HEJTER
Iron Maiden dobra muza ... kiedyś słuchałem ale przezuciłem sie na lepszą

M - Czw 07 Sie, 2008

O lol, rzeczywiscie tam łaża takie tłuste brzydkie
Michał - Czw 07 Sie, 2008

sam jesteś brzydki :D
nie obrażaj moich dziewczny :faja:

KonradMK - Pią 08 Sie, 2008

Czasy się trochę zmieniły, nie ma już tego pałera co kiedyś, nawet były laski w japonkach, białych spodenkach i z fajnymi cyckami :D
Gaydek - Pią 08 Sie, 2008

Dobry koncert :jupi: a to że publika była jakaś taka dziwna... dużo osób wyglądało tak, jakby pomyliło imprezy :> .
Jakarti - Pią 08 Sie, 2008

a ja uwazam, ze nie trzeba byc brudasem, pogowac i miec dlugich wlosow zeby sobie posluchac na zywo zelazowego zespolu..

a nawet powiem wiecej! dobrze! dobrze sie dzieje, ze ludzie traktuja muzyke jako rozrywke, a nie przynaleznosc do, podkreslam, zamknietej grupy spolecznej do ktorej maja wstep tylko ludzie z gory okresleni ( jak w Placie )

takze fajnie, ze sa brudasy, fajnie, ze sa staruszki i fajnie, ze sa laski z cycuszkami.

CHRZANEK - Pią 08 Sie, 2008

Vadera !! Zagrajcie coś Vadera...
Jakarti - Pią 08 Sie, 2008

dla Ciebie Lord Vader :D
M - Pią 08 Sie, 2008

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZYI_AQWeljU&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZYI_AQWeljU&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Gaydek - Pią 08 Sie, 2008

Jakarti napisał/a:
a ja uwazam, ze nie trzeba byc brudasem, pogowac i miec dlugich wlosow zeby sobie posluchac na zywo zelazowego zespolu..

Myślę podobnie, ale porównując wczorajszy koncert do trzech koncertów IM, na których dotąd byłem, to ten zastanie w pamięci m. in. przez publikę (metalowcy i nie metalowcy, japonki, białe ciuszki, polarki, młodzi i starsi, rodzice metalowcy z dziećmi itd.). Musiało być inaczej, bo na tym koncercie było aż 29 000 ludzi.

PS. Ja na koncercie nie miałem koszulki IM :) .