KonradMK - Czw 07 Sie, 2008 Temat postu: Iron Maiden na GwardiiWiem że większość tutaj słucha manieczek albo DJ w Placie ale może jednak jest jakaś czarna owca - będę dziś na koncercie na Gwardii, gdyby ktoś się wybierał to znacie numer tel.anjas - Czw 07 Sie, 2008 co? chcesz spuścić wpierdol jakiemuś metalowi?
Gaydek - Czw 07 Sie, 2008 W takim razie... do zobaczenia .M - Czw 07 Sie, 2008 A ktos był na przystanku brudstock?
Z chęcia bym tam pojechał i "zakasał rękawy" Jakarti - Czw 07 Sie, 2008 heheh ,
bedzie pare osob ode mnie z pracy
pzdr Michał - Czw 07 Sie, 2008 kondziu, wez dobre pogo pierdolnij i i poliż tłuste herusie jakiemuś metalowi. Moze wyrwiesz jakąś laske +200 kg z napisem na cyckach VEJDER - HEJTER
Iron Maiden dobra muza ... kiedyś słuchałem ale przezuciłem sie na lepszą
M - Czw 07 Sie, 2008 O lol, rzeczywiscie tam łaża takie tłuste brzydkieMichał - Czw 07 Sie, 2008 sam jesteś brzydki
nie obrażaj moich dziewczny KonradMK - Pią 08 Sie, 2008 Czasy się trochę zmieniły, nie ma już tego pałera co kiedyś, nawet były laski w japonkach, białych spodenkach i z fajnymi cyckami Gaydek - Pią 08 Sie, 2008 Dobry koncert a to że publika była jakaś taka dziwna... dużo osób wyglądało tak, jakby pomyliło imprezy .Jakarti - Pią 08 Sie, 2008 a ja uwazam, ze nie trzeba byc brudasem, pogowac i miec dlugich wlosow zeby sobie posluchac na zywo zelazowego zespolu..
a nawet powiem wiecej! dobrze! dobrze sie dzieje, ze ludzie traktuja muzyke jako rozrywke, a nie przynaleznosc do, podkreslam, zamknietej grupy spolecznej do ktorej maja wstep tylko ludzie z gory okresleni ( jak w Placie )
takze fajnie, ze sa brudasy, fajnie, ze sa staruszki i fajnie, ze sa laski z cycuszkami.CHRZANEK - Pią 08 Sie, 2008 Vadera !! Zagrajcie coś Vadera...Jakarti - Pią 08 Sie, 2008 dla Ciebie Lord Vader M - Pią 08 Sie, 2008 <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZYI_AQWeljU&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZYI_AQWeljU&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>Gaydek - Pią 08 Sie, 2008
Jakarti napisał/a:
a ja uwazam, ze nie trzeba byc brudasem, pogowac i miec dlugich wlosow zeby sobie posluchac na zywo zelazowego zespolu..
Myślę podobnie, ale porównując wczorajszy koncert do trzech koncertów IM, na których dotąd byłem, to ten zastanie w pamięci m. in. przez publikę (metalowcy i nie metalowcy, japonki, białe ciuszki, polarki, młodzi i starsi, rodzice metalowcy z dziećmi itd.). Musiało być inaczej, bo na tym koncercie było aż 29 000 ludzi.