Michał - Wto 12 Sie, 2008 Temat postu: [F]Wall-eCo się stanie, jeżeli ludzie opuszczą kiedyś Ziemię i pozostanie na niej jedynie mały robot? WALL.E (Wysypiskowy Automat Likwidująco Lewarujący. E-klasa) przez siedemset lat w samotności oczyszcza Ziemię z odpadów pozostawionych przez ludzi. Pewnego dnia na planetę przybywa EVE – nowoczesna, przepiękna, myśląca maszyna. Tego dnia życie WALL.E’ego zupełnie się zmienia i nabiera nowego sensu. Jego podróż przez galaktykę, przyjaźń z EVE, zabawne przygody oraz nowi, niekiedy niezwykli przyjaciele stali się tematem najnowszej komedii Studia Pixar
Ode mnie
Film naprawde super. Sietnie zrobiony. Wall-e jest zlepiekiem wielu postaci. Przesympatyczny. Humoru nie jest duzo, ale mozna sie posmiać. Pod koniec już troche długawy niestety Olgnie polecam z dziewuchą/dzieciakiem .
Ocena :
6/8 gwiazdek kinomaniaka stępniaka
teraz w bonusie
heheheheh NOPE NEVER HEARD
Marek23 - Wto 12 Sie, 2008 Nie trafił w mój gust... Na plus zaliczam poruszenie problemów zanieczyszczenia środowiska i otyłości jako choroby 21 wieku. Niech sie dzieciaki uczą,żeby nie śmiecić i nie żreć.
Poza tym nudnawy, przynajmniej dla mnie.BaRtO_206GT - Wto 12 Sie, 2008 jak dla mnie mega mega mega mega zajebiscie nudny.. zasnalem w kinie a naprawde rzadko mi sie to zdarza..
przez caly film tylko walle eva walle eva ja pier.dole co za gowno
ode mnie 3/10 za to ze reklamy przed tym filmem byly mega smieszne M - Wto 12 Sie, 2008 Przeciez to film dla dzieci
Nie oczekujcie ze beda was jarac takie filmy tak samo jak mielisci po 10 lat.Anonymous - Wto 12 Sie, 2008 musze sie w koncu wybrac rudello mowil ze super muza i pod takim katem mistrzostwo swiata, a to bardzo bardzo mozliwe...
np iniemamocni do tej pory dla mnie rzadziMarek23 - Wto 12 Sie, 2008
eM napisał/a:
Przeciez to film dla dzieci
Specjaliści od marketingu chyba byli innego zdania. Ale zgodzę się z Tobą...M - Wto 12 Sie, 2008 Iniemamocni rządzą po całośći Jimmi
Lałem ze smiechu na tym filmie Misiek_lbn - Czw 14 Sie, 2008 byłem z dziewczyną na tym, całkiem ok, ale raczej faktycznie dla dzieci Anonymous - Czw 14 Sie, 2008 z dziewczynaaaaa M - Pią 15 Sie, 2008 ze stachem byłeś? Misiek_lbn - Pią 15 Sie, 2008 nie, z dziefczyną, taką prawdziwą, nie nadmuchiwaną Anonymous - Pią 15 Sie, 2008 no to gratulacje