Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Integra typer
Dariano - Czw 30 Mar, 2006 Temat postu: Integra typer Stoji u nas Integra typer 2000r śliczna żółta na felach koloru antracyt uderzona w tyl cena 30tys chyba mozna potargowac jeszcze jak ktos bedzie zainteresowany to polece zrobic zdjecia. pozdro
nox - Czw 30 Mar, 2006
tylnie podluznice całe ? ogolnie czy auto proste czy troche się skrzywiło ?
ps - Czw 30 Mar, 2006
ta?
http://www.streetracing.p...pic.php?t=31720
Anonymous - Czw 30 Mar, 2006
Ciekawe auto. A gdzie ją można obejżeć. Jak tam tylny zawias i w jakim stanie jest silnik...
Dariano - Czw 30 Mar, 2006
tak to dokladnie to auto samochod stoji w garwolinie przy stacji orlen ja osobiscie znawca blacharskim nie jestem to powiedziec za duzo nie moge ale jak jest ktos zainteresowany to moge wziasc aparat i pyknac zdjecie miejsc ktore was interesuja.
k-mart - Czw 30 Mar, 2006
ciekawe ile kosztowala na zlomie w CH jesli tu kosztuje gigantyczne 34000zl
Michał - Czw 30 Mar, 2006
mówisz ze taki samochod na schweizu kosztuje grosze ?
Anonymous - Czw 30 Mar, 2006
napewno nie grosze, ale mysle ze duuuuuuzo mniej niz tu, przeciez to samochod z roku 2000. Jedyny plus to ze juz oplacony, a przy japonczykach oplaty / naleznosci sa wieksze niz przy samochodach z UE.
k-mart - Czw 30 Mar, 2006
gosc = k-mart. Sorry, nie bylem zalogowany piszac to
Dariano - Czw 30 Mar, 2006
No to juz ladnie furka staniala 4 kafle widocznie jeden posrednik mniej :DDDD
pcs - Czw 30 Mar, 2006
Tez mnia interesowala mnie jak byla na SR.... W niedziele wracam sobie z Lublina, tankuje w Garwolinie, patrze i widze ja wystawiona obok na stacji gazu. Oczywiscie podjechalem i ogladam ... przod caly, wnetrze jak nowe, kola, heble super, tylni zawias wydaje sie ok (glownie dzieki temu ze nie ma belki tylko niezalezne zawieszenie), ogladam dalej i .... drzwi kierowcy sie nie domykaja - buda z lewej strony poszla do przodu jakis centymetr. Pewnie to lepiej naciagac bude niz podwozie ale jednak to rzezba.
Taka integra z tego roku to rodzynek nawet w szwajcarii, jakby byla niebita to kosztowalaby tam min. 50000zl.
saxorulez - Pią 31 Mar, 2006
już na drugiej fotce widać że lewy bok jest przesunięty... nad drzwiami wgniecenie czyli lewe poszycie sie ruszyło...
Dariano - Pią 31 Mar, 2006
Wydaje mi sie ze taki strzal nie jest to jakas tragedia. Lepsze cuda robia widzialem ostatnio u mojego zioma blacharza ja jak z 2 lagun zrobili jedna bez kitu przeraza mnie takie cos :554:
[ Dodano: Pią 31 Mar, 2006 ]
Znalazlem bezposredni link do ogloszenia prosze
http://otomoto.pl/index.p...show&id=C997562
k-mart - Pią 31 Mar, 2006
pcs napisał/a: | Taka integra z tego roku to rodzynek nawet w szwajcarii, jakby byla niebita to kosztowalaby tam min. 50000zl. |
To fakt, kosztowalaby na bank min. 50000zl. Ale ze jest rozbita, mysle ze to troche duza cena, takie moje zdanie. Ogolnie z tego co widzialem kreca sie cale tutaj z roku 2000 z przebiegiem <70000km w okolicach 20000 chf (nie wiem po ile teraz dokladnie franek w pl).Czy rodzynek to nie wiem, nie widzialem jej z bliska. Tutaj prawie wszystkie "nowsze" samochody sa bardzo zadbane, serwisowane co 10000km itd....
No i bardzo ladnie rozbita, prawie nic jej nie jest. Juz inne kasety sie kupowalo
|
|
|