michool_vt - Nie 24 Sie, 2008 Temat postu: wyrazow - 30 sierpien
wyrazow - 30 sierpien (sobota)
wiadomo - spot HH & rejsing z krejzolami z ytrc.pl
wjazd jak zwykle na krzywy ryj...
jak komus do tego czasu sie nie zepsuje auto to zapraszam
temat zalozylem bo bedziemy tu potem opisywawc co sie dzialo itp itd tdi cia fbi..Bart - Nie 24 Sie, 2008 przybywajcie, przybywajcie!
z tego co widzę na plakacie będzie świeciło słońce michool_vt - Nie 24 Sie, 2008
bart napisał/a:
z tego co widzę na plakacie będzie świeciło słońce
'mo być' mi - Nie 24 Sie, 2008 jeśli dobrze pójdzie mój pug się dotoczy, więc zapraszam wszystkich, którzy chcę być poniżeni
...tych, którzy umieją jeździć i poniżą mnie - również, niech będzie...fydi - Nie 24 Sie, 2008 ja też będę! i umyję saxo i dupe i bedzie fajnie mi - Nie 24 Sie, 2008 czystością saxo się nie przejmuj...qbus - Nie 24 Sie, 2008 wszystko zalezy tylko i wylacznie od tego czy w koncu rozwiaze problem z klopotami z odpaleniem auta... w wtorek leci do mechanika zobaczymy...106 - Nie 24 Sie, 2008 mnie oczywiscie nie bedzie... jako czlowiek pracy i w ta sobote bede tyral :/ buAnonymous - Nie 24 Sie, 2008
michool_vt napisał/a:
bart napisał/a:
z tego co widzę na plakacie będzie świeciło słońce
'mo być'
jak michool mowi to napewno nie bedzie i z małej chmurki pierdolnie taki deszcze ze zmyj asfalt ...
ile km jest z warszawy tam?michool_vt - Nie 24 Sie, 2008
Cytat:
jak michool mowi to napewno nie bedzie i z małej chmurki motyla noga taki deszcze ze zmyj asfalt ...
aaa tam bedziesz mi wypominał
Cytat:
ile km jest z warszawy tam?
według zumi.pl 220kilometrowMarek23 - Nie 24 Sie, 2008 Ej, kurde, a 14 września się ktoś będzie wybierał? Bo ja wtedy chętnie się piszę na małe utarcie nosa... mi, odezwę się.mi - Pon 25 Sie, 2008 14. mnie w okolicy nie będzie, a 30 sierpnia znów pewnie nie możesz.... Oj Marek, Marek
220km z wawy to raczej niedużo, dacie radę! Ognia Panowie!Anonymous - Pon 25 Sie, 2008 jak bede miał czym to niewykluczone, ze przyjade, ale obecnie jestem bez auta
czy ktos z Warszawy były ewentualnie chetny?mi - Pon 25 Sie, 2008 - spytał Marcel pełen obaw, że jego stołeczni znajomi znów nie będą w stanie pokonać strachuAnonymous - Pon 25 Sie, 2008
mi napisał/a:
- spytał Marcel pełen obaw, że jego stołeczni znajomi znów nie będą w stanie pokonać strachu