Anonymous - Nie 24 Sie, 2008 Temat postu: sopot 2008właśnie leci Sandra gdyby nie powiedzieli że to ona to bym nie zgadł jakaś babcia na scenie normalnie trzęsący się stefek wcześniej też nie spowodował drygania nogi u mnie
po przerwie demony seksy lat 80
Sabrina i Samantha Fox
jestem ciekaw jak babcie będą skakały po scenie saxorulez - Nie 24 Sie, 2008 ogólnie gwiazdy chyba zapomniały jak się występuje - Sandra wpadła na playbacku dobre kilka razy.Anonymous - Nie 24 Sie, 2008 oj no co ty ponoć mają live śpiewać,
dla mnie idea jest fajna lata 80 były fantastycznym i bardzo bogatym przedziałem w historii muzyki pop, ale odgrzewanie kotletów jest strasznie ciężkim wyzwaniem,
jeżeli wychodzą gwiazdy które nie mają już tego blasku tej energii co kiedyś to po co to robić?Bad-i - Nie 24 Sie, 2008
saxorulez napisał/a:
ogólnie gwiazdy chyba zapomniały jak się występuje - Sandra wpadła na playbacku dobre kilka razy.
ha ha ha o k.u.r.w.a. teraz Samanta chyba jako jedyna spiewa live buahahhahaha
dzizas kto zorganizowal taki fatalny koncert Anonymous - Nie 24 Sie, 2008 moim zdaniem momentami aranżacje są za bardzo nowoczesne, i słabo jest wokal nagłośniony i wszystkim gwiazdom powinni zabronić skakać po scenie po łapią zadyszkę i się krztuszą zamiast śpiewać Bad-i - Nie 24 Sie, 2008 ziom ale przeciez oni nie maja pojecia o spiewaniu
Dobry był majewski z tekstem o Karnowskim Band Anonymous - Nie 24 Sie, 2008 Limahl nawet nieźle się prowadzi koleś, ponad 40lat na karku
Bad-i - Nie 24 Sie, 2008 wyslij to mi na PWanjas - Nie 24 Sie, 2008 a dlaczego barany podpisuję go "Kajagoogoo"?
edit: już wiem... ja głupi 106 - Nie 24 Sie, 2008 trzymajmy sie wszyscy za rece...... Anonymous - Nie 24 Sie, 2008 nie da rady w jednej trzymam drinka a druga pisze na kompie