Greg - Wto 26 Sie, 2008 Temat postu: Czym wysłać wydech z UK?Zamówiłem Magnexa, wysyłka miała wyjść ok. 40Ł, ale Parcelforce im odmówiło wysyłki tak dużej paczkiw tej cenie, a UPS chce 98Ł.
Znacie jakieś inne opcje?
pozdr!mi - Wto 26 Sie, 2008 ałć...Anonymous - Wto 26 Sie, 2008 mi koleś z londynu rakiete tenisową wysyła przez ichnią pocztę na naszą pocztę CHRZANEK - Wto 26 Sie, 2008
Greg napisał/a:
le Parcelforce im odmówiło wysyłki tak dużej paczkiw tej cenie, a UPS chce 98Ł.
A jak by przecieli to na pół ??
To by było dwa razy krótsze ...
Wiec i pewnie tańsze też MoRToN - Wto 26 Sie, 2008
mikson napisał/a:
mi koleś z londynu rakiete tenisową wysyła przez ichnią pocztę na naszą pocztę
Bedzie na przyszły sezon PiTT - Wto 26 Sie, 2008 Temat postu: Re: Czym wysłać wydech z UK?
Greg napisał/a:
Zamówiłem Magnexa, wysyłka miała wyjść ok. 40Ł, ale Parcelforce im odmówiło wysyłki tak dużej paczkiw tej cenie, a UPS chce 98Ł.
Znacie jakieś inne opcje?
pozdr!
szkoda, że z saxorulezem się nie zgadałeś bo wiem, że ma możliwość załatwienia Magnexa
tak czy inaczej, może ma opcję na transport z UKsaxorulez - Wto 26 Sie, 2008 z Magnexem jest problem bo ich już nie produkują... Firma chwilowo nie działa.
Można kupowac od firm gdzie leży to na pułkach. A lezy tylko w UK do wyczerpania zapsaów.lukp - Wto 26 Sie, 2008 Greg, proszę podaj mi wymiary tego wydechu jak będzie zapakowany oraz dokładną miejscowość odbioru oraz dostawy postaram się dowiedzieć o koszt.k-mart - Wto 26 Sie, 2008 Zawsze mozna podac jakims tirem Greg - Śro 27 Sie, 2008
saxorulez napisał/a:
z Magnexem jest problem bo ich już nie produkują... Firma chwilowo nie działa.
Można kupowac od firm gdzie leży to na pułkach. A lezy tylko w UK do wyczerpania zapsaów.
Otóż to.
Chciałem zamówić u saxoruleza, ale się nie da - j.w.
Royal Mail (czyli poczta UK) chce też 100Ł, inne FedExy i UPS'y po 300-500Ł. PiTT - Śro 27 Sie, 2008
Greg napisał/a:
saxorulez napisał/a:
z Magnexem jest problem bo ich już nie produkują... Firma chwilowo nie działa.
Można kupowac od firm gdzie leży to na pułkach. A lezy tylko w UK do wyczerpania zapsaów.
Otóż to.
Chciałem zamówić u saxoruleza, ale się nie da - j.w.
Royal Mail (czyli poczta UK) chce też 100Ł, inne FedExy i UPS'y po 300-500Ł.
niech jakiś przodownik pracy z UK Ci przywiezie jak będzie wracał do domu
w bagaż podręczny weźmieGreg - Śro 27 Sie, 2008 tylko, że ten wydech ma prawie 2m długości. Anonymous - Śro 27 Sie, 2008 potnij na kawałki Greg - Sob 30 Sie, 2008 Dobra. Poszła ich GLS'em czy czymś tam. W każdym bądż razie z 98Ł wytargowałem na 68Ł i jeszcze mnie 5x przepraszali.
Wysłana wczoraj podobno. 106 - Śro 10 Wrz, 2008 zeby nie dublowac tematu.... jak sie ma sprawa ze sprzetem z USA...
wstepnie chcialbym sobie kupic nowy aparat..
moze mi ktos napisac jak to zrobic zeby bylo szybko i sprawnie.
znalazlem aukcje na ebay. sprzedawca ma milion gwiazdek + certyfikat
ebay wiec wydaje sie byc solidnym, cena ok, na aukcji napisane ze wysyla
do EU jest podany koszt wysylki
i teraz moje pytania:
jak placic, pay pal?
czy jak wysla mi to UPSem to dojdzie jakies duze clo?
czy zamawiac dostawe do do 3 dni bo tak pewniej?