Ja właśnie jestem na etapie testowania nowej przeglądarki od Google.
Jedną z lepszych opcji wydaje się być to ze każde okno jest traktowane jako osobny proces .
Po pierwszych 10 minutach sprawia bardzo przyjemne wrażenie.
Ktoś już używał ?M - Śro 03 Wrz, 2008 Ja uzywalem 5 minut.
Zamiennik IE (cel google) - daje rade
jednak wole spalonego lisaM - Śro 03 Wrz, 2008 http://www.wykop.pl/ramka...y-pomocy-chromeAnonymous - Śro 03 Wrz, 2008 ja używałem wielu przeglądarek ie (syf) camino, mozzila, safari, opera etc ale obecnie firefox z adblockiem jest najlepsza opcją jak dla mnieCHRZANEK - Śro 03 Wrz, 2008 Popieram przedmówców - korzystam z foxa i juz się przyzwyczaiłem.strick - Śro 03 Wrz, 2008 Ja mam i testuje
Najbardziej podobała mi sie opera, ale ostatnio cos mi sie wiesza Loko - Śro 03 Wrz, 2008 Ja się jarałem chromem, przeglądnąłem ten cały komiksik. Generalnie to co robi google ostatnio bardzo mi się podoba, stary dobry gmail, nowa genialna strona startowa igoogle na której wszystkie potrzebne mi informacje mam od razu po starcie przeglądarki i wszystkie te inne zdjecia, dokumenty, smenty
Więc zajarany chromem czekałem na 20 kiedy miała być pierwsza publikacja, trochę się przeciągnęło, ok już jest, ściągam, instaluje odpalam działa, wpisuje adres stronki i pach "google chrome się schromolił, czy uruchomić ponownie" myślę sobie no ładny początek w komiksie było napisane, ze ma być stabilniejsza, jak padnie jedna karta to tylko ona się wyłączy a tu od razu pada całość, ale nie zrażony uruchamiam ponownie znów wpisuje adres i znów pach "google chrome się schromolił, czy uruchomić ponownie" i tak w kółko, za nic w świecie nie chce to u mnie działać, więc jak na razie skończyła się moja bardzo krótka przygoda z chromem. KonradMK - Śro 03 Wrz, 2008 z tego co widzę to jest wersja beta więc nie rozumiem po co to instalować? z punktu widzenia klienta - nie mam zamiaru za darmo testować dla googla jego produktu.M - Śro 03 Wrz, 2008 hehehe Kondziu a co to za roznica czy bedziesz testowal bete czy finalny produkt, myslisz ze jest jakas roznica?KonradMK - Śro 03 Wrz, 2008 różnica jest taka że jak coś wypuszczą finalnie i będzie kicha to sobie narobią wiochy a tak zawsze mogą powiedzieć że są w fazie testów.M - Śro 03 Wrz, 2008 acha....
jak dla mnie niepotrzebnie probują nadgryźć sektor ktory uzywa IE.
Szkoda ze zarzucili prace nad systemem operacyjnym wlasnym - ale jak domyslam sie tutaj byla zapewne jakas ugoda z microsoftem.
Taka przegladarka to popierdółka jest.KonradMK - Śro 03 Wrz, 2008 niby popierdółka ale engine IE podobno przypomina mocno system operacyjny, może google atakuje z niemca? M - Śro 03 Wrz, 2008 tak widze ze masz o tym szerokie pojecie
w nowym numerze komputer swiata jest o tym jak zmienic napis w pasku IE, czytales juz? Greg - Śro 03 Wrz, 2008
eM napisał/a:
Szkoda ze zarzucili prace nad systemem operacyjnym wlasnym - ale jak domyslam sie tutaj byla zapewne jakas ugoda z microsoftem.
Kijem przez szmatę bym tego nie dotknął. Google zasysa wszystko co chce, to ich działalność. Nie lubię tego, mimo to korzystam z google i gmaila czasem. Gdyby był OS, to gnidy by zassały i zeskanowały wszystko co masz na kompie, a potem ładnie to sprzedali albo dopasowali Ci reklamkę na dzień dobry
każdy mail na gmailu jest pieknie zeskanowany i skopiowany, a obok masz takie reklamy, jak kontent w mailach.
Obejrzyjcie: http://pl.youtube.com/watch?v=T8R8Nsk8N5MM - Śro 03 Wrz, 2008 Myslisz ze Microsoft robi chociaz troszke inaczej?
To sa normalne praktyki w obecnym swiecie,
przeciez google nie dałby Ci 10GB konta email za darmo.
Wyobraz sobie taka sytuację, idziesz do pierwszego lepszego providera i mowisz
"Chcialbym 10GB konto email za darmo"