Greg - Czw 04 Wrz, 2008 Temat postu: [I] Red Bull X-Fighters w WarszawieWybiera się ktoś?
Red Bull X-Fighters Super Session w Warszawie będą jednyą i niepowtarzalną okazją by zobaczyć największe show FMX na świecie! To będzie prawdopodbnie najlepsze i najciekawsze widowisko w historii Red Bull X-Fighters!
Anonymous - Czw 04 Wrz, 2008 Chętnie bym przyjechał do Wawy ,ale zanim się zorientowaliśmy ze znajomymi ,to już nie było biletów.Pozostaje poczekać na Masters Of Dirt w Spodku,choć na Red Bullu byłoby pewnie ciekawiej saxorulez - Czw 04 Wrz, 2008 ja z Freemanem za rękę idziemy The Mc - Czw 04 Wrz, 2008 Ide, kumpel mi zalatwil wejscowke Greg - Czw 04 Wrz, 2008 Kurcze, ale jeszcze dziś można było kupić bilety w bileteriach! Zostało kilka sztuk...
Możliwe, że bedę miał jedną wejściówkę na sprzedaż, ale jeszcze nic pewnego.
Masters Of Dirt czy Night Of The Jumps to zdecydowanie nie to samo, tam nie ma takiego show, takiej zabawy, takich emocji. Byłem na RBXF w Madrycie dwa razy (2007 i 2008) oraz w Slane (Irlandia) w tamtym roku - był istny kosmos! MOD są ciekawe, ale to jednak nie ta półka, chociaz też się wybieram. anjas - Pią 05 Wrz, 2008
Greg napisał/a:
Byłem na RBXF w Madrycie dwa razy (2007 i 2007) oraz w Slane (Irlandia) w tamtym roku
czyli już od 3 lat nie opuszczasz żadnei imprezy w tym klimacie ps - Pią 05 Wrz, 2008
Greg napisał/a:
Byłem na RBXF w Madrycie dwa razy (2007 i 2007)
Ej, jak wyszedles na chwile i wrociles to sie nie liczy jako dwa razy!
Mnie to zawsze zastanawialo jak ci goscie sie ucza/trenuja. Robisz takie salto pierwszy raz w zyciu i zalozmy, ze jednak jeszcze nie umiesz.. to co?? Rok w gipsie jest zawsze wliczony w ten sport?rasta - Pią 05 Wrz, 2008
ps napisał/a:
Mnie to zawsze zastanawialo jak ci goscie sie ucza/trenuja. Robisz takie salto pierwszy raz w zyciu i zalozmy, ze jednak jeszcze nie umiesz.. to co?? Rok w gipsie jest zawsze wliczony w ten sport?
Skaczą do gąbek Anonymous - Pią 05 Wrz, 2008
The Mc napisał/a:
Ide, kumpel mi zalatwil wejscowke
mi też
wiec dozoabczenia mooooze gaugan - Pią 05 Wrz, 2008 idziemy cala ekipa, ale strzala ogarnial bilety, nie mam pojecia gdzie itd...
w kazdym razie przelatywalem samolotem nad narodowym stadionem pare dni temu i to co zrobili wyglada PRZEKOZACKO. bedzie dobra biba
pzdrFreeMan - Sob 06 Wrz, 2008 ja nie rozumiem jaki problem z biletami.. bylo i full tylko trzeba bylo kupi wczesniej... ja mam od polowy lipca.
Ja z Borakiem bede w sektorze B3 ...cokolwiek to znaczy!Stacho - Sob 06 Wrz, 2008 Ja się za długo decydowałem i teraz kurwa będe w domu siedział zamiast zobaczyć to live Rudello - Sob 06 Wrz, 2008 Uff mi sie udało wczoraj zdobyc bilety widzimy sie FreeMan - Sob 06 Wrz, 2008
znalazlem w sieci rozmieszczenie sektorow, dajcie znac kto gdzie bedzie....
Saxorulez i FreeMan - B3
o 17:00 wyjezdzamy od Łukasza....Stacho - Sob 06 Wrz, 2008 O której wogóle zaczyna się impreza ?