To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Warszaffka się bawi

Gotti - Sob 06 Wrz, 2008
Temat postu: Warszaffka się bawi
http://miasta.gazeta.pl/w...a_1_4_mili.html

polecam :lol2: :lol2: :lol2:

Bart - Sob 06 Wrz, 2008

Cytat:
Po paru sekundach na liczniku jest 240 km/h

Cytat:
Na starcie głównie toyoty, ople i motocykle.

Cytat:
Staje między jaguarem a stuningowanym oplem calibrą

co za bzdety - świat nocnych wyścigow widziany oczami lamusa, dziennikarzyny lokalnego dodatki wyborczej :faja:

Z drugiej strony patrząc nieco prawdy w tym jest - coraz więcej buractwa w dresach zaczęło się w to bawić, wysolarowane lale też się zdarzają ;D

PiTT - Sob 06 Wrz, 2008

nie dałem rady doczytać do końca
kto to kuerwa pisał :rotfl:
a na końcu powinien dopisać:
... nagle obudziłem się zlany potem, spojrzałem na plakat z Fast&Furious... tak to był najlepszy sen od dłuższego czasu...
;D

kubas - Sob 06 Wrz, 2008

buahhaha dobry art.... :D hahahah no nie moge no... ;D xD xD
Anonymous - Sob 06 Wrz, 2008

Tiaaa, czytałem...

Ja wam mówię, to wszystko prawda jest...

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Nienawidzę pseudo-dziennikarzyn, fuck...

To się nadaje jako opowiadanko obrazkowe do gazetki nad którą masturbują się pryszczaci nastolatkowie...

eeeeeeee znowu temat wraca jak bumerang .... i ponownie jest robiona wokól tego jakas smieszna otoczka .... co nie zmienia faktu ze na Gordona-Benetta jest jakies pobojowisko ... przy każdym słupie po x-butelek po piwie, wszedzie śmieci .... podobna sytuacja była jakies 2 lata temu i podobnie to było opisywane ....

Nosz karwa, ale roz.ebau mnie text o "Rudej", ścigającej się w szpilkach, zarabiającej 20 koła na rękę, która wystawiła... Nexię... :lol2: , czy zmyślone elementy folkloru takie jak "Mardok", który według moich obliczeń miałby się zacząć scigać w 89 roku, albo facet w dresie przyjmujuący zakłady. Penie jeszcze był czarny do tego :rotfl: :rotfl:

Ale olać to wszystkom najbardziej mnie smuci fakt że text został opublikowany na stronie "Gazety", która zawsze trzymała jakiś tam poziom, a nie na prywatnej stronie autora o technikach masturbacji...

Prosty wniosek: telewizja kłamie, gazety kłamią, radio kłamie, cyganka prawdę ci powie :devil:

Bart - Sob 06 Wrz, 2008

AndreXSi napisał/a:
Ale olać to wszystkom najbardziej mnie smuci fakt że text został opublikowany na stronie "Gazety", która zawsze trzymała jakiś tam poziom

to chyba z jakiegoś warszawskiego dodatku jest artykuł, bo w głównej wyborczej go nie widziałem (i chyba by sobie na takiego gniota nie pozwolili). A poziom lokalnych dodatków (mówię na podstawie katowickiego) jest momentami żenujący...

M - Sob 06 Wrz, 2008

Głupi temat, mogłby byc rownie dobrze o wrocławiu.

Albo Szczecinie, Łodzi, Katowicach, Sosnowcu, Świętochłowicach, Bydgoszczy czy Koziej Wólce, cokolwiek autorowi by się przyśniło
Gotti - Nie 07 Wrz, 2008

eM napisał/a:
Głupi temat, mogłby byc rownie dobrze o wrocławiu.

Glupi artykuł, a temat to ironia, niektórzy nie spostrzegli by jej nawet jakby kopnęła w dup.e ;)

M - Nie 07 Wrz, 2008

Spoko Gotti, naprawde spoko. Troche dystansu do komentarzy.
Anonymous - Nie 07 Wrz, 2008

no to chyba sie skonczy G-B ..... wczoraj w nocy doszło do wypadku - 2 motocykle uległy wypadkowi - spłoneły a kierowcy trafili w stanie bardzo złym do szpitala .... interweniował Dyz. Portu Lotniczego i Lotniskowa Straż Pożarna takim sprzętem ....

CHRZANEK - Nie 07 Wrz, 2008

Wystarczy że założą progi zwalniające i się skończy :) :) :)

Marcel 08 napisał/a:
2 motocykle uległy wypadkowi

To było do przewidzenia wcześniej lub później...
Generalnie trudno jest teraz obczaić miejscówkę na którą by nie przyjeżdżali dawcy narzadów :( :( :(

Dariano - Wto 09 Wrz, 2008

Nie doczytalem do konca bo nie moglem wiecej juz czytac tego zalosnego tekstu. Powinien sobie zwalic konia to by mu ulzyło .